Results 1 to 2 of 2

Thread: Recording stops after split

  1. #1
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    21

    Default Recording stops after split

    Hello,

    I am trying to record a stream (it is a .stream file with rtsp pulled from Dahua IP camera). If I just
    start recording it works fine. But if I order it to split after some time or some size it stops after recording
    first part. Logs are:

    2014-01-08	16:19:39	CET	comment	server	INFO	200	-	[_defaultVHost_]HttpLiveStreamRecord.recordStream: action:startRecordingSegmentBySize stream:HD-wosp.stream format:mp4 append:false outputPath:/usr/local/WowzaMediaServer/content outputFile:HD-wosp.stream.mp4 versionFile:true startOnKeyFrame:true recordData:true segmentDuration:900000 segmentSize:1048576000 segmentSchedule:0 1 * * * * fileTemplate:${SourceStreamName}_${RecordingStartTime}_${SegmentNumber}	-	-	-	374.079	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	--	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-
    2014-01-08	16:19:39	CET	comment	server	INFO	200	-	[kamery/_definst_]LiveStreamRecorderBase.init	-	-	-	374.101	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	--	-	-	-	-
    2014-01-08	16:19:39	CET	comment	server	INFO	200	-	[_defaultVHost_]HttpLiveStreamRecord onStartRecord: recording started kamery/_definst_/HD-wosp.stream	-	-	-	374.251	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	--	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-
    2014-01-08	16:22:35	CET	comment	server	INFO	200	-	[_defaultVHost_]HttpLiveStreamRecord action: stopRecording	-	-	-549.811	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	--	-	-	-	-
    2014-01-08	16:22:35	CET	comment	server	INFO	200	-	[_defaultVHost_]HttpLiveStreamRecord appName: kamery/_definst_	-	-	-549.811	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	--	-	-	-	-
    2014-01-08	16:22:35	CET	comment	server	INFO	200	-	[_defaultVHost_]HttpLiveStreamRecord streamName: HD-wosp.stream	-	-	-549.811	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	--	-	-	-	-
    2014-01-08	16:22:35	CET	comment	server	INFO	200	-	[_defaultVHost_]HttpLiveStreamRecord appFilter: 	-	-	-	549.812	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	--	-	-	-	-
    2014-01-08	16:22:35	CET	comment	server	INFO	200	-	[_defaultVHost_]HttpLiveStreamRecord stopRecording: kamery/_definst_/HD-wosp.stream	-	-	-	549.812	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	--	-	-	-	-	-	-	-	-
    2014-01-08	16:22:35	CET	comment	server	INFO	200	-	[_defaultVHost_]HttpLiveStreamRecord onStopRecord: recording stopped kamery/_definst_/HD-wosp.stream: /usr/local/WowzaMediaServer/content/HD-wosp.stream_2014-01-08-16.19.39.441-CET_0.mp4	-	-	-	549.936	-	-	--	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-
    Then recording is no more possible if I try to restart it. It hangs at "waiting for stream". It can be only fixed by restarting Wowza. I am using version 3.6.3, My .stream file looks like this:

    rtsp://user:pass@1.2.3.4:554/cam/realmonitor?channel=1&subtype=0
    Another thing - after that recording failed I can't record any other streams also. Now I tried to split it by 1 minute duration and in logs I have:

    2014-01-09	11:28:04	CET	comment	server	INFO	200	-	[_defaultVHost_]HttpLiveStreamRecord.recordStream: action:startRecordingSegmentByDuration stream:HD-wosp.stream format:mp4 append:false outputPath:/usr/local/WowzaMediaServer/content outputFile:HD-wosp.stream.mp4 versionFile:true startOnKeyFrame:true recordData:true segmentDuration:60000 segmentSize:10485760 segmentSchedule:0 1 * * * * fileTemplate:${SourceStreamName}_${RecordingStartTime}_${SegmentNumber}	-	-	-	52.594	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	--	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-
    2014-01-09	11:28:04	CET	comment	server	INFO	200	-	[kamery/_definst_]LiveStreamRecorderBase.init	-	-	-	52.601	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	--	-	-	-	-
    2014-01-09	11:28:04	CET	comment	server	INFO	200	-	[_defaultVHost_]HttpLiveStreamRecord onStartRecord: recording started kamery/_definst_/HD-wosp.stream	-	-	-	52.724	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	--	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-
    Nothing more. Another thing. If I start recording without any options, then click "split recording" it behaves same way. Also if I start recording, then stop, and then try to start it hangs at "waiting for stream".
    Last edited by alchemyx; 01-09-2014 at 03:34 AM.

  2. #2
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    21

    Default

    It seems that upgrade to 3.6.4 fixed it. Sorry for trouble!

Similar Threads

  1. LiveStreamRecord Module - Recording randomly stops
    By IPVSINC in forum AddOn: Other AddOns
    Replies: 1
    Last Post: 06-08-2012, 08:26 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •