Hi,

I'm currently doing the vod broadcast with both smil and mp4 video files. Mp4 works fine so far while smil doesn't.
Following is the smil section in MediaReaders.xml and the broadcasting smil:
<MediaReader>
<Name>smil</Name>
<Description>SMIL Media Reader</Description>
<FileExtension>smil</FileExtension>
<ContentType>medialist</ContentType>
<ClassBase>com.wowza.wms.mediareader.smil.MediaListReaderSMIL</ClassBase>
<Properties>
<Property>
<Name>smilMaxFileLength</Name>
<Value>1048576</Value>
<Type>Long</Type>
</Property>
</Properties>
</MediaReader>
<smil>
<head>
</head>
<body>
<playlist repeat="true" StartTime="2014-01-22 11:00:00" EndTime="2014-01-22 13:00:00">
<video src="smil:smil/sample0.smil" start="0" length="-1" duration="7200"/>
</playlist>
<playlist repeat="true" StartTime="2014-01-22 13:00:00" EndTime="2014-01-22 15:00:00">
<video src="smil:smil/smaple1.smil" start="0" length="-1" duration="7200"/>
</playlist>
<playlist repeat="true" StartTime="2014-01-22 15:00:00" EndTime="2014-01-22 17:00:00">
<video src="smil:smil/sample2.smil" start="0" length="-1" duration="7200"/>
</playlist>
</body>
</smil>
Relative Application settings:
<Streams>
<StreamType>liverepeater-origin</StreamType>
<StorageDir>${com.wowza.wms.context.VHostConfigHome}/content</StorageDir>
<KeyDir>${com.wowza.wms.context.VHostConfigHome}/keys</KeyDir>
<!-- LiveStreamPacketizers (separate with commas): cupertinostreamingpacketizer, smoothstreamingpacketizer, sanjosestreamingpacketizer, cupertinostreamingrepeater, smoothstreamingrepeater, sanjosestreamingrepeater, dvrstreamingpacketizer, dvrstreamingrepeater -->
<LiveStreamPacketizers>cupertinostreamingpacketizer, smoothstreamingpacketizer, sanjosestreamingpacketizer, cupertinostreamingrepeater, smoothstreamingrepeater, sanjosestreamingrepeater</LiveStreamPacketizers>
<!-- Properties defined here will override any properties defined in conf/Streams.xml for any streams types loaded by this application -->
<Properties>
</Properties>
</Streams>

<HTTPStreamers>cupertinostreaming,smoothstreaming,sanjosestreaming</HTTPStreamers>

If I put smil as prefix, I get this error:
ERROR server comment 2014-01-22 11:43:17 - - - - - 3.829 - - - - - - - - MediaReaderFactory.getInstance: java.lang.ClassCastException: com.wowza.wms.mediareader.smil.MediaListReaderSMIL cannot be cast to com.wowza.wms.stream.IMediaReader
If not, then I get this error:
MediaReaderFLV.open: Metadata appears to be bad
I'm using wowza 3.1.2 and current config / libs work fine with all other vod/live streaming, including smil. What may I missed to do the multi-smil broadcasting or this scenario is just not supported?

Thanks in advance,

weichung