Results 1 to 2 of 2

Thread: ubuntu start problem ??

  1. #1
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    2

    Default ubuntu start problem ??

    WARN vhost comment _defaultVHost_ Bind failed, try again ([any]:1935): java.net.BindException: Address already in use
    WARN vhost comment _defaultVHost_ Bind failed, try again ([any]:1935): java.net.BindException: Address already in use
    WARN vhost comment _defaultVHost_ Bind failed, try again ([any]:1935): java.net.BindException: Address already in use
    WARN vhost comment _defaultVHost_ Bind failed, try again ([any]:1935): java.net.BindException: Address already in use
    WARN vhost comment _defaultVHost_ Bind failed, try again ([any]:1935): java.net.BindException: Address already in use
    WARN vhost comment _defaultVHost_ Bind failed, try again ([any]:1935): java.net.BindException: Address already in use
    WARN vhost comment _defaultVHost_ Bind failed, try again ([any]:1935): java.net.BindException: Address already in use
    WARN vhost comment _defaultVHost_ Bind failed, try again ([any]:1935): java.net.BindException: Address already in use
    WARN vhost comment _defaultVHost_ Bind failed, try again ([any]:1935): java.net.BindException: Address already in use
    WARN vhost comment _defaultVHost_ Bind failed, try again ([any]:1935): java.net.BindException: Address already in use
    WARN vhost comment _defaultVHost_ Bind failed, try again ([any]:1935): java.net.BindException: Address already in use
    WARN vhost comment _defaultVHost_ Bind failed, try again ([any]:1935): java.net.BindException: Address already in use
    WARN vhost comment _defaultVHost_ Bind failed, try again ([any]:1935): java.net.BindException: Address already in use
    WARN vhost comment _defaultVHost_ Bind failed, try again ([any]:1935): java.net.BindException: Address already in use

  2. #2

    Default

    Hi there, this could be that Wowza has started as a service, and you are trying to start in stand alone mode. Or maybe there is another program using port 1935.

    Salvadore

Similar Threads

  1. Wovza on Ubuntu server - problem with streaming
    By gdalshe in forum General Forum
    Replies: 3
    Last Post: 07-10-2014, 05:38 AM
  2. utf8 problem with wowza on ubuntu
    By robertdwatson in forum General Forum
    Replies: 3
    Last Post: 11-19-2012, 08:51 AM
  3. WowzaMediaServer in ubuntu 10.04 does not start after boot
    By rviteri in forum Server Administration Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 07-01-2012, 01:35 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •