Results 1 to 3 of 3

Thread: WowzaStreamingEngineManager reverse proxy

  1. #1

    Question WowzaStreamingEngineManager reverse proxy

    I'm trying to secure access to WowzaStreamingEngineManager with a reverse proxy; when I access the url, instead of having the in-page wowza auth dialog, I have standard browser auth dialog labelled "Spring security application". When I provide my credentials, the following message is displayed.

    Any idea on how to acheive that?

    TIA

    greg

    ----------------

    Status Code: 401

    Exception: org.springframework.security.web.authentication.WebAuthenticationDetails cannot be cast to com.wowza.wms.spring.WowzaAuthenticationDetailSource$WowzaAuthenticationDetails
    Stacktrace:(none)


    Generated by Winstone Servlet Engine v1.0.5 at Wed Mar 19 14:58:49 CET 2014

  2. #2
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    299

    Default

    Greg,

    Since you're configuring a proxy, we do need to confirm connectivity between WSEM and WSE. The description you offer here is helpful, however, in order for us to proceed, we need to understand more about how you are connecting and have a look at your configuration and log files.

    Please create a support request by sending an email to support@wowza.com. Include a reference to this post and the following files as a .zip (or other archive):

    [install-dir]/conf
    [install-dir]/logs
    [install-dir]/transcoder
    [install-dir]/manager/logs

    Also, please offer how your server(s) are configured with regard to your reverse proxy configuration, so we can best understand your environment and offer a quality response.

    Thank you,

    -Tim

  3. #3

    Default

    Thanks for your answer. I'm using Apache's built-in reverse proxy like this:

    SSLEngine on
    SSLProxyEngine on
    <Location /wowza/> ProxyPass http://localhost:8088/
    ProxyPassReverse http://localhost:8088/
    </Location>

    I've tried using "https" instead of "http" with no success.
    I'm guessing the problem is with https, my goal is to protect access to the manager. Is there a way to set WSEM to use https?

    TIA

    greg

    PS: I'll create a support request if we can't find a simple solution here

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •