Results 1 to 2 of 2

Thread: Help on Transcoder addOn in WSE 4.0.1

  1. #1

    Default Help on Transcoder addOn in WSE 4.0.1

    Dear Wowza support

    I evaluation the wowza streaming engine (installed at 64bits linux) (should have 1 transcoder license), but seemed transcoder did not work. Would u help a look

    -sh-3.2$ head wowzastreamingengine_error.log
    #Version: 1.0
    #Start-Date: 2014-03-18 00:18:31 HKT
    #Software: Wowza Streaming Engine 4.0.1 build10615
    #Date: 2014-03-18

    -Try to generate the smil file

    http://192.168.65.59:8085/medialist?...e2&format=smil

    -In Log

    WARN server comment - HTTPProviderMediaList.onHTTPRequest: MediaList not found: live2/_definst_/ngrp:live00.sdp_all

    or

    -In test player

    http://192.168.65.59/live2/ngrp:live...l/manifest.f4m

    -Log

    INFO stream create live00.sdp_all -
    WARN server comment - HTTPStreamerSanJoseLiveIndex.indexPlaylist[live2/_definst_/ngrp:live00.sdp_all]: MediaList is empty.


    p.s. I can streaming successfully using below URL in mobile

    http://192.168.65.59:80/live2/live00.sdp/playlist.m3u8

  2. #2
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    1,037

    Default

    Hi,
    It does seem as though the Transcoded streams are not running.
    The best way to diagnose this is to open a ticket with Support.
    Send an email to support@wowza.com and provide the following:

    - The URL reference to this forum post.
    - A ZIP file containing your conf/, logs/, transcoder/ and manager/logs folders. If you are not sure how to get this information please see this tutorial. Please do make sure you provide logs which show Wowza server starting.
    - If you have a live stream please outline the type of encoder in use along with the encoding settings for the stream. If you are using a .stream file to start restreaming please provide this.

    Daren

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 05-01-2014, 08:44 AM
  2. Understanding of Transcoder AddOn
    By livonovo in forum AddOn: Transcoder
    Replies: 1
    Last Post: 10-07-2013, 06:07 AM
  3. error with transcoder addon
    By edshaker in forum AddOn: Transcoder
    Replies: 1
    Last Post: 01-16-2013, 06:38 AM
  4. I'm paying for the Transcoder AddOn but I'm not using it!
    By Maurok in forum AddOn: Transcoder
    Replies: 3
    Last Post: 12-20-2012, 06:45 PM
  5. Need some help with transcoder addon
    By tekmedia in forum AddOn: Transcoder
    Replies: 5
    Last Post: 03-12-2012, 04:43 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •