Results 1 to 4 of 4

Thread: Wowza Streaming Engine installed but browser page not working

  1. #1
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    5

    Default Wowza Streaming Engine installed but browser page not working

    I have installed Wowza Streaming Engine in PC.Once the installation completes then browser page will open usaually but for me it was not open. Please do let me what would be the issues

  2. #2
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    723

    Default

    Hi,

    Can you please check if you see both WowzaStreamingEngine and WowzaStreamingEngineManager services are started?

    Zoran

  3. #3
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    5

    Default

    Hi Zoran,

    Both the services were started..

    Kumaresan

  4. #4
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    1,037

    Default

    Hi,
    When you say "then browser page will open usaually but for me it was not open."
    What does that mean?
    Does it open somewhere else, in another browser? Or do you mean it just opens some of
    the time?
    If since this is a PC, there could be a firewall running. If so you could try to disable this while testing.

    Daren

Similar Threads

  1. Unable to Connect to Wowza Streaming Engine Manager on the browser
    By pheelleap in forum Performance and Tuning
    Replies: 10
    Last Post: 11-04-2015, 08:06 AM
  2. Hung up on Sign In page for Streaming Engine Manager
    By espoconnell in forum General Forum
    Replies: 1
    Last Post: 09-09-2014, 02:26 PM
  3. Wowza Engine Manager Page
    By kenji24 in forum Server Administration
    Replies: 6
    Last Post: 06-10-2014, 04:14 PM
  4. Upgrade from Wowza 2 to Wowza3 or Wowza Streaming Engine (on Amazon EC2) not working.
    By jstobbe in forum Wowza Streaming Engine in the Cloud
    Replies: 7
    Last Post: 05-22-2014, 02:33 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •