Results 1 to 3 of 3

Thread: Access to EngineManager WebUI doesn't work since configuring a new virtual adapter

  1. #1

    Default Access to EngineManager WebUI doesn't work since configuring a new virtual adapter

    Hello,

    Everything was working very well with my Wowza installation untill we decide to make available a stream on port 80.
    Since apache was running on the same server we decide to order a new failover ip and to configure it on our server as a virtual network device, eth0:1.

    I configure my "VHost.xml" replacing <IpAddress>*</IpAddress> by <IpAddress>My_New_IP</IpAddress> and my "Server.xml".

    Everything works fine except the EngineManager WebUI. When i try to connect i obtain this :

    Wowza Streaming Engine Manager could not connect to the Wowza Steaming Engine (http://localhost:8087). Verify that the Wowza Streaming Engine service has started and is running.

    Or

    Wowza Streaming Engine Manager could not connect to the Wowza Steaming Engine (http://My_server_ip:8087). Verify that the Wowza Streaming Engine service has started and is running.
    if i try to manual set the ip of the server.

    If i try to access http://My_server_ip:8087 directly i can see in the console

    ERROR server comment - REST API: Server request (GET): Not licensed-402: http://My_Server_IP:8087/favicon.ico

    Does anybody know this problem?

    Richard

  2. #2

    Default

    Hi Richard

    It would be very useful if you could raise a support ticket with us for this so we can take a further look into it. Please include the following when raising a ticket:

    - A ZIP file containing your conf/, logs/, transcoder/ and manager/logs folders. If you are not sure how to get this information please see the following tutorial. Please do make sure you provide logs which show Wowza server starting.

    http://www.wowza.com/forums/content....c-OS-and-Linux


    Regards

    Paul

  3. #3

    Default

    I just send an e-mail to support@wowza.com.

    Thanks

Similar Threads

  1. Problem in enginemanager
    By kleberrvf in forum General Forum
    Replies: 3
    Last Post: 09-18-2014, 07:12 AM
  2. Replies: 3
    Last Post: 08-04-2014, 03:37 AM
  3. Replies: 2
    Last Post: 02-27-2014, 09:35 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: 02-18-2014, 07:06 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •