Results 1 to 4 of 4

Thread: Configuration didn't run after install - how do I set enginemaanger pw?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1
    Join Date
    May 2014
    Posts
    7

    Question Configuration didn't run after install - how do I set enginemaanger pw?

    Like the topic says - the configuration program never ran after installation of 4.0.3. Now I can't login to the stream engine manager. How can I set its credentials?
    Last edited by jamesghurley; 05-20-2014 at 09:30 AM.

  2. #2

    Default

    Hi James,

    You can set this in the [install-dir]/conf/admin.password file.

    This is the format:
    # Admin password file (format [username] [space] [password] [space] [group])
    #username password group|group
    james password admin|advUser
    Salvadore

  3. #3
    Join Date
    May 2014
    Posts
    7

    Default

    Quote Originally Posted by salvadore View Post
    Hi James,

    You can set this in the [install-dir]/conf/admin.password file.

    This is the format:
    # Admin password file (format [username] [space] [password] [space] [group])
    #username password group|group
    james password admin|advUser
    Salvadore
    Thanks, that worked. However I seem to be missing a bunch of files in the stream manager for some reason - getting a bunch of 404's and such.

  4. #4
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    1,037

    Default

    Hi,
    What OS and OS version is this installed on?
    Please open a support ticket so we can help diagnose this in more detail.

    Send an email to support@wowza.com and attach a zip archive containing
    [install-dir]/conf, [install-dir]logs and [install-dir]/manager folders.
    Quote the URL to this thread post for reference purposes
    Let us know when it's sent so we can look out for it.

    Daren

Similar Threads

  1. Consultant needed to set up VOD, PPM set up on my adult site
    By butchx5 in forum Integrating Wowza into your workflow
    Replies: 0
    Last Post: 03-02-2014, 11:38 AM
  2. Will this run?
    By Seehank in forum Performance Tuning Discussion
    Replies: 21
    Last Post: 07-11-2012, 06:12 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •