Results 1 to 6 of 6

Thread: vod: video stops at same spot every time

  1. #1

    Default vod: video stops at same spot every time

    vod: one video in a series video stops at same spot every time.

    the place it stops is not high dynamic section so data spike does not make sense.

    i also 2 servers and it happens on both servers
    Last edited by bobmane; 05-21-2014 at 12:25 PM.

  2. #2

    Default

    Hi there, can you please provide more detail about your issue?

    What type of "series" of videos are you talking about, is it ABR? or a playlist? Or something else?
    What player/players are you experiencing this behavior in?
    What is are the encoding settings of this trouble video?

    Salvadore

  3. #3

    Default

    What type of "series" of videos are you talking about, is it ABR? or a playlist? Or something else?

    ---> these are single videos loaded into jw player via an html playlist so essentially just single videos.

    What player/players are you experiencing this behavior in?

    ---> jw player


    What is are the encoding settings of this trouble video?

    ---> data rate 435.18 kbits/sec

    ---> other vids with no issues are around 1.64 mbits/sec
    Last edited by bobmane; 05-22-2014 at 03:50 AM.

  4. #4

    Default

    Does the stoppage happen at some point during the problem video or does it happen when the player switches to the problem video?

    Do all the video files have the same frame size?

    Salvadore

  5. #5

    Default

    Quote Originally Posted by salvadore View Post
    Does the stoppage happen at some point during the problem video or does it happen when the player switches to the problem video?

    Do all the video files have the same frame size?

    Salvadore
    Its stops at 2:39 into a 34 minute vid every time. clicking past that point it plays again.

    Yes all vids have same frame size.

    Also...the problem video plays back with no issues on my desktop
    Last edited by bobmane; 05-22-2014 at 08:30 AM.

  6. #6

    Default

    To better help troubleshoot this issue, please open a ticket by zipping up your /conf and /logs folders and sending them to support@wowza.com.

    Please also include a copy of the problem file and a detailed description of the issue you are experiencing, along with a link to this thread as reference.

    Salvadore

Similar Threads

  1. OSMF 2.0 live playback stops after some time
    By xzerth in forum Media Players and Devices Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 10-29-2012, 10:48 AM
  2. time watching video - vod app
    By Reinaldo Almeida in forum Server-side Modules and Code Samples Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 01-20-2012, 01:32 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •