Hello,

I have a problem with using Hotlink Denial Module.
I have origin and many edge servers. On origin server I created live application and redirect application. In live application I used Hotlink Denial Module and set some domains.
When I connect to live application from JWplayer from a domain wich is allowed, it works good. But If I try to connect to redirect application, Wowza denied Edge IP's, even if I set this IP's in property value.

My config:

<Property>
				<Name>domainLock</Name>
				<Value>[*.*.*.118],127.0.0.1,*domain.com,</Value>
</Property>
There are logs:

2014-05-23	09:12:31	CEST	connect-pending	session	INFO	100	*.*.*.118	-	_defaultVHost_	live	_definst_	0.003	[any]	1935	rtmp://*.*.*.36:1935/live/_definst_	*.*.*.118	wowz	WowzaProLiveRepeater	WIN 10,0,12,36	669860504	3408	3073	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	rtmp://*.*.*.*:1935/live/_definst_	-

2014-05-23	09:12:31	CEST	comment	application	INFO	200	-	ModuleHotlinkDenial Client Rejected. IP: *.*.*.118: domainLock: *.*.*.118,127.0.0.1,*domain.com: pageUrl: 	_defaultVHost_	live	_definst_	44.998	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-

2014-05-23	09:12:31	CEST	connect	session	INFO	401	*.*.*.118	-	_defaultVHost_	live	_definst_	0.004	[any]	1935	rtmp://*.*.*.36:1935/live/_definst_	*.*.*.118	wowz	WowzaProLiveRepeater	WIN 10,0,12,36	669860504	3408	3073	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	rtmp://*.*.*.36:1935/live/_definst_	-

2014-05-23	09:12:31	CEST	disconnect	session	INFO	200	669860504	-	_defaultVHost_	live	_definst_	0.006	[any]	1935	rtmp://*.*.*.36:1935/live/_definst_	*.*.*.118	wowz	WowzaProLiveRepeater	WIN 10,0,12,36	669860504	3408	3246	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	-	rtmp://*.*.*.36:1935/live/_definst_	-
*.*.*.36 - is origin IP
*.*.*.118 - is one of edges IP