Hello,

I did all the steps as the tutorial and https://www.youtube.com/watch?v=lcaK...ist=WL&index=4 http://www.wowza.com/forums/content.php?546-How-to-do -adaptive-bitrate-streaming.

But it does not work, it even generates the correct versions, see the "incoming stream" but when I put the file, smil in jwplayer, he recognizes the.

http://192.81.210.221:1935/live/smil.../playlist.m3u8

This would be my link, and the smil file is this:

<? xml version = "1.0" encoding = "UTF-8">
<smil title="teste">
<body>
<switch>
<video height="360" src="myStream_720p" systemLanguage="eng" width="640">
<param name="videoBitrate" valuetype="data"> value="850000" </ param>
<param name="audioBitrate" valuetype="data"> value="11000" </ param>
</ video>
<video height="240" src="myStream" systemLanguage="eng" width="360">
<param name="videoBitrate" valuetype="data"> value="150000" </ param>
<param name="audioBitrate" valuetype="data"> value="11000" </ param>
</ video>
<video height="240" src="myStream_source" systemLanguage="eng" width="360">
<param name="videoBitrate" valuetype="data"> value="150000" </ param>
<param name="audioBitrate" valuetype="data"> value="11000" </ param>
</ video>
<video height="240" src="myStream_240p" systemLanguage="eng" width="360">
<param name="videoBitrate" valuetype="data"> value="150000" </ param>
<param name="audioBitrate" valuetype="data"> value="11000" </ param>
</ video>
<video height="360" src="myStream_360p" systemLanguage="eng" width="640">
<param name="videoBitrate" valuetype="data"> value="850000" </ param>
<param name="audioBitrate" valuetype="data"> value="11000" </ param>
</ video>
<audio>
<param name="audioBitrate" valuetype="data"> value="44100" </ param>
</ audio>
</ switch>
</ body>
</ smil>