Results 1 to 4 of 4

Thread: media cache

  1. #1
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    6

    Default media cache

    Hi Wowza,

    I am junior software developer and stranger to Wowza. I ' ve downloaded Wowza Stream Engine and Eclipse plugin.

    I wrote some codes in Eclipse for media caching. But i don' t know how to import these codes to Wowza. I couldn't find any link about this situation.

    Can you describe or share a link ?

    Thank you;

  2. #2
    Join Date
    May 2013
    Posts
    680

    Default

    Hello

    If you haven't seen it already, we have some technology that already addresses mediacache. However, if you are looking to do something custom, you will want to make sure you've imported our plugin. Once compiled, it should place your resultant jar file into your Wowza installations lib/ folder.

    Thanks,

    Matt

  3. #3
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    6

    Default

    Hi again

    I' ve already download the plugin. I used this plugin to write some code. But i didn't know that placing the jar file into the Wowza -> lib .

    Thank you for replying

  4. #4
    Join Date
    May 2013
    Posts
    680

    Default

    Ok, thanks for the update.

Similar Threads

  1. Media Cache
    By Assuzza in forum On-Demand Streaming
    Replies: 1
    Last Post: 06-09-2014, 05:04 AM
  2. Media cache
    By anhnh45 in forum Video On Demand Streaming Discussion
    Replies: 15
    Last Post: 03-18-2014, 07:22 AM
  3. Ndvr with media cache
    By asaf32 in forum AddOn: Wowza nDVR
    Replies: 2
    Last Post: 03-05-2013, 01:59 AM
  4. FileRandomAccessReader & Media cache
    By octchristmas in forum Server-side Modules and Code Samples Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 11-08-2012, 07:10 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •