Results 1 to 4 of 4

Thread: ModuleLiveStreamRecord wowza4

  1. #1

    Default ModuleLiveStreamRecord wowza4

    Hello
    for some reasons i need to keep using the old ModuleLiveStreamRecord plugin. i tryed to recompile it with the ide and wowza 4 installed, but once deployed it's not working, and the app configured with it is not accepting any connection. no errors in the logs...

    i really don't have other choice for the moment, any idea why this plugin is not working with wowza 4 ?

    thank you for your help

  2. #2

    Default

    found the v4 update of the module

    working fine

    thx

  3. #3
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    723

    Default

    Hello,

    Thank you for the update.
    Can you also mention if you used instructions from any particular forum article when updating your module? Other forum users might benefit from this information.

    Thank you,
    Zoran

  4. #4

    Default

    sure

    from this page: http://www.wowza.com/forums/content....eaming-Engine)

    there is a link to the latest version of the module: http://www.wowza.com/downloads/forum...Module_4.0.zip

    hope it helps

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 10-13-2014, 10:06 AM
  2. [Tandberg/Wowza4] Problem with RTSP announcement
    By call_me_greg in forum Live Streaming and Encoders
    Replies: 1
    Last Post: 07-09-2014, 05:15 AM
  3. stream to youtube from wowza2 via cloud wowza4 server
    By alexbyrd in forum Wowza Streaming Engine in the Cloud
    Replies: 1
    Last Post: 06-12-2014, 07:41 AM
  4. Load Testing tool and Wowza4?
    By eTiMaGo in forum Performance and Tuning
    Replies: 2
    Last Post: 02-23-2014, 06:39 AM
  5. edge and ModuleLiveStreamRecord
    By mgrovy in forum General Forum
    Replies: 2
    Last Post: 11-28-2011, 08:58 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •