We have wowza installed on Windows Server 2008 in Amazon cloud. Whenever we restart the windows service named Wowza Streaming Engine 4.0.3 we get errors shown below and the live stream is not automatically started. The same setup on another server with wowza 3.6.4 installed works fine.

Thanks for your help...

#Version: 1.0
#Start-Date: 2014-08-05 14:15:01 MDT
#Software: Wowza Streaming Engine 4.0.4 build11775
#Date: 2014-08-05
#Fields: x-severity x-category x-event date time c-client-id c-ip c-port cs-bytes sc-bytes x-duration x-sname x-stream-id x-spos sc-stream-bytes cs-stream-bytes x-file-size x-file-length x-ctx x-comment
ERROR server comment 2014-08-05 14:15:11 - - - - - 11.185 - - - - - - - - com.wowza.wms.rest.server.ServerConfig.getObjectFromREST (http://127.0.0.1:8087/v1/server/server)-401 : java.lang.NullPointerException|at com.wowza.wms.rest.WMSClientResource.get(Unknown Source)|at com.wowza.wms.rest.ConfigBase.getObjectFromREST(Unknown Source)|at com.wowza.wms.rest.server.ServerConfig.getObjectFromREST(Unknown Source)|at com.wowza.wms.rest.restserver.RESTServer.a(Unknown Source)|at com.wowza.wms.rest.restserver.RESTServer.a(Unknown Source)|
WARN server comment 2014-08-05 14:15:11 - - - - - 11.187 - - - - - - - - REST API: com.wowza.wms.rest.server.ServerConfig.getObjectFromREST (http://127.0.0.1:8087/v1/server/server)-401 is returning a null object


From: /conf/live/Application.xml
<Streams>
<StreamType>live</StreamType>
<StorageDir>D:\WowzaContent\segments</StorageDir>
<KeyDir>${com.wowza.wms.context.VHostConfigHome}/keys</KeyDir>
<!-- LiveStreamPacketizers (separate with commas): cupertinostreamingpacketizer, smoothstreamingpacketizer, sanjosestreamingpacketizer, mpegdashstreamingpacketizer, cupertinostreamingrepeater, smoothstreamingrepeater, sanjosestreamingrepeater, mpegdashstreamingrepeater -->
<LiveStreamPacketizers></LiveStreamPacketizers>
<!-- Properties defined here will override any properties defined in conf/Streams.xml for any streams types loaded by this application -->
<Properties>
</Properties>
</Streams>

From: /conf/StartupStreams.xml
<StartupStream>
<Application>live/_definst_</Application>
<MediaCasterType>rtp</MediaCasterType>
<StreamName>mp4:kusapro.stream</StreamName>
</StartupStream>