Results 1 to 7 of 7

Thread: Chromecasting

  1. #1

    Default Chromecasting

    Since version 4.0.4, I can't get Chromecast to work from an Android Chrome browser. The loading screen continually displays and nothing happens.

  2. #2

    Default

    Hi there, can you please provide a little more detail about your set up?

    Have you worked through this guide after the upgrade:
    How to stream from an Android device to the Google Chromecast device

    Are you seeing any indication of the issue in the logs?

    Thanks,
    Salvadore

  3. #3

    Default

    Quote Originally Posted by salvadore View Post
    Hi there, can you please provide a little more detail about your set up?

    Have you worked through this guide after the upgrade:
    How to stream from an Android device to the Google Chromecast device

    Are you seeing any indication of the issue in the logs?

    Thanks,
    Salvadore
    Yes, I have done the correct configuration to my Application.xml and I know how to use Chrome beta to cast the live streams. Like I said, it used to work but has not since the upgrade to 4.0.4 and now 4.0.6. I don't see anything in the access or error log. The stream just hangs on my TV and shows that it is loading. One thing I notice is that the time slider on the TV when loading shows 16:14:32. It's not trying to display the whole 16 hours, 14 minutes, and 32 seconds of this live stream is it?

  4. #4

    Default

    Have you tested playback in one of the sample players that ship with Wowza Streaming Engine?

    Will you please restart Wowza in stand-alone mode(/bin/startup.bat | startup.sh on Mac) and test playback with Chromecast and post the console output to this thread? Alternatively you could zip your /conf and /log folders and send them to support@wowza.com to open a ticket. Please include as much detail of the issues you are having and the set up you are using, as well as a link to this thread as a reference.

    Thanks,

    Salvadore

  5. #5

    Default

    Email sent. Request is 102954.

  6. #6

    Default

    UPDATE: It appears to be an issue with Chrome for Android. Manually casting the streams with the URL in a separate app works fine.

  7. #7
    Join Date
    May 2013
    Posts
    680

    Default

    Ok, great. Thanks for updating the thread.

    Matt

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •