Results 1 to 2 of 2

Thread: Playing a liveStream shows me always a delayed and recorded old stream.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1
    Join Date
    Jun 2012

    Exclamation Publishing/Playing a live Stream always records it : how to prevent that ?

    I created a new application from WowzaIDE2

    I use then flex to connect to it

    I use:


    and play it back with:


    Everything works fine except.. it shows me something that is not live (same video from begin) like a recorded video.

    It automatically creates a file
    C:\Program Files (x86)\Wowza Media Systems\Wowza Streaming Engine 4.0.6\content\john.mp4

    infact it records the stream AUTOMATICALLY: how can I prevent that ?

    Last edited by yarekc; 08-30-2014 at 06:15 AM.

  2. #2


    Hi there.

    This sounds like you are using an application StreamType of "default" instead of "live".

    Could this be possible?



Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 10-09-2013, 07:00 AM
  2. Audio delayed to start playing on live streaming
    By luisreis in forum Live Streaming and Encoder Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 08-23-2013, 09:29 AM
  3. Replies: 3
    Last Post: 03-07-2013, 06:22 AM
  4. Livestream playlist not playing next video automatically
    By meetri in forum Live Streaming and Encoder Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 11-20-2012, 06:23 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts