Results 1 to 2 of 2

Thread: Wowza Streaming Engine stops several times a day

  1. #1
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    6

    Default Wowza Streaming Engine stops several times a day

    We upgraded the Wowza Media Server to the Wowza Streaming Engine this year and found that the server stops serving video a few times a day. People that try to play the videos get the error message "Error loading stream: could not connect to server".

    Here's a link to where the video player lives: http://drmercedesatwestchase.com/

    Only by logging into the server and issuing the command "service WowzaStreamingEngine restart" does it come back to life for a little while, but shortly stops again.

    Another symptom is that the Wowza Streaming Engine Manager link http://xxx.xxx.xxx.xxx:8088/enginemanager/login.htm reports "Webpage not found" and doesn't even work after a server restart.

    Can anyone help me to troubleshoot this?

  2. #2

    Default

    Hi Jedirick,

    If you haven't done so already, can you post this to support@wowza.com which will generate a ticket and we can look further into this. Please also include the following:

    - A ZIP file containing your conf/, logs/, transcoder/ and manager/logs folders. If you are not sure how to get this information please see the following tutorial. Please do make sure you provide logs which show Wowza server starting.

    http://www.wowza.com/forums/content....c-OS-and-Linux

    - If you have a live stream please outline the type of encoder in use along with the encoding settings for the stream. If you are using a .stream file to start restreaming please provide this.

    - If you have a on demand stream you may be asked to provide access to the content you are using for further testing. At this stage it is not required.

    - If you are using multiple bitrates (ABR) then please provide the SMIL file associated with your configuration.


    If you have already opened a ticket please post the ticket nbr here for us to reference.


    Kind regards,

    Paul

Similar Threads

  1. Google Compute Engine trouble when trying to set up wowza streaming engine
    By CBBrewCo in forum Wowza Streaming Engine in the Cloud
    Replies: 1
    Last Post: 06-27-2014, 02:55 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 05-29-2014, 08:36 AM
  3. Streaming Engine service stops
    By terjehal in forum General Forum
    Replies: 7
    Last Post: 03-18-2014, 03:05 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •