Results 1 to 2 of 2

Thread: Wowza camera reconection

  1. #1
    Join Date
    Jan 2015

    Default Wowza camera reconection

    I have added camera stream to "Startup Streams". When I restarted Wowza couple of times, it did reconnect to the camera. But recently I found it is Waiting for stream and no video for long time. When I did "Connect to the stream" in "Stream Files", the stream was back online. All the properties have default values in Stream File -> Properties. Does Wowza keeps retrying to connect indefinitely after streams steam/connection breaks? Do I need to experiment with some values?


  2. #2
    Join Date
    Dec 2014



    Can you examine your StartupStreams.xml (found in /conf) and double check you are referencing a stream file for that application? Also if possible check the wowzastreamingengine_access.log at the same time to see if there is anything of interest there.

    If you're still having difficulties, create a ticket referencing this post to and someone will look at it very quickly for you.

    Include zipped up copies of

    and copies of the stream files that you are using.


Similar Threads

  1. What IP camera should I use in order to publish audio back to the camera
    By mwallace in forum Live Streaming and Encoders
    Replies: 3
    Last Post: 06-03-2014, 09:34 AM
  2. IP Camera for Wowza
    By olicavecastLEP in forum Media Players and Devices Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 07-08-2013, 02:12 PM
  3. Video Chat Multiple Camera Not Streaming For Second Camera
    By emreVeriyaz in forum Live Streaming and Encoder Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 06-01-2012, 02:39 AM
  4. Wowza and etrovision ip camera
    By in forum General Forum
    Replies: 8
    Last Post: 03-27-2012, 12:27 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts