Results 1 to 3 of 3

Thread: Recorded videos are sometimes incomplete/choppy or have audio missing

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1
    Join Date
    Apr 2015
    Posts
    3

    Question Recorded videos are sometimes incomplete/choppy or have audio missing

    I set my wowza application to record all incoming streams. Sometimes I get a behavior where a video will be cut off, be choppy in the middle, or the audio will stop halfway through. What may be the source of this issue?

    Thanks.

  2. #2
    Join Date
    Apr 2015
    Posts
    3

    Default

    One other issue I am experiencing is that recorded videos also seem to be cut off by 1-2 seconds? The whole video will be fine but just missing the last second.

  3. #3
    Join Date
    Jan 2015
    Posts
    357

    Default

    Hi allanaw,

    It could be a network connection issue, where the source timed out. You could check your access log located in [install-dir]/logs folder and see if you have stream timeout messages. I would also suggest monitoring the source stream through a third party application installed on your Wowza server to make sure that your source stream is not disconnecting.

    Michelle

Similar Threads

  1. Issues with recorded videos
    By varunagg45 in forum General Forum
    Replies: 2
    Last Post: 10-29-2014, 09:53 AM
  2. Live-Record: Audio missing at the end of some recorded files
    By saxonytv in forum Live Streaming and Encoders
    Replies: 4
    Last Post: 04-03-2014, 12:12 AM
  3. Recorded Videos - need two clicks to play
    By miumiu.tkoyaki in forum General Forum
    Replies: 3
    Last Post: 01-25-2013, 03:18 PM
  4. audio choppy on iphone/ipod
    By soonsoon in forum Live Streaming and Encoder Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 08-22-2012, 10:37 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •