Results 1 to 2 of 2

Thread: Problem connecting to :1935

  1. #1
    Join Date
    Jul 2015

    Default Problem connecting to :1935

    I've installed Wowza from a 3.0.5 installer (on to a Centos 7 64-bit server) and patched it to 3.6.4. It all seems to be running ok, but I'm unable to connect to [Server-IP]:1935 (it also didn't work prior to patching it either, so it's not a patching issue).

    I've tried connecting after completely turning off iptables and it doesn't work, so it's not a firewall issue either (and I'd already allowed ports 80, 443, 1934, 1935, 6970:9999 and 8084:8088 in there anyway).

    If I check the port via ssh with netstat -tulpn | grep :1935 I get:

    tcp 0 0* LISTEN 10713/java

    The command systemctl status WowzaMediaServer returns:

    WowzaMediaServer.service - SYSV: Wowza Media Server 3 Init Script
    Loaded: loaded (/etc/rc.d/init.d/WowzaMediaServer)
    Active: active (running) since Mon 2015-07-20 16:45:03 CEST; 1h 51min ago
    Process: 10441 ExecStop=/etc/rc.d/init.d/WowzaMediaServer stop (code=exited, status=0/SUCCESS)
    Process: 10708 ExecStart=/etc/rc.d/init.d/WowzaMediaServer start (code=exited, status=0/SUCCESS)
    CGroup: /system.slice/WowzaMediaServer.service
    10711 /bin/sh /usr/bin/WowzaMediaServerd /usr/local/WowzaMediaServer/bin/ /var/run/ start
    10713 java -Xmx1200M -server -Dcom.wowza.wms.runmode=service -Dcom.wowza.wms.native.base=linux -Dcom.wowza.wms.AppHome=/usr/loc...

    Jul 20 16:45:03 [removed] systemd[1]: Starting SYSV: Wowza Media Server 3 Init Script...
    Jul 20 16:45:03 [removed] WowzaMediaServer[10708]: WowzaMediaServer: starting[ OK ]
    Jul 20 16:45:03 [removed] systemd[1]: Started SYSV: Wowza Media Server 3 Init Script.

    Can anyone give me any pointers as to what I'm doing wrong here?


  2. #2
    Join Date
    Jun 2011


    Do the logs list any problems at all with port binding in the startup section of the access log, found in [install-dir]/logs/wowzamediaserver_access.log?


Similar Threads

  1. Problem connecting RTMP
    By TomGreen in forum General Forum
    Replies: 7
    Last Post: 02-18-2012, 10:23 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts