Results 1 to 4 of 4

Thread: Can not get netgroup list in smil file

  1. #1
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    4

    Default Can not get netgroup list in smil file

    Hello,

    I have setuped a default transcoder template with a group all.
    The source and the 160p incoming streams are available (and tested with the test player).

    When I try to acces to http://${wowza_ip}:1935/live/ngrp:${SourceStreamName}_all/jwplayer.smil, nothing is returned and I'm getting this error in the logs :

    HTTPProviderMediaList.onHTTPRequest: MediaList not found: live/_definst_/ngrp:${SourceStreamName}_all
    Do you know what could be wrong ?

    I have a developer license of Wowza server 4.2.0 with Transcoder addon activated (no specific license for that addon), could it be a reason (eg. http://www.wowza.com/forums/showthre...-Addon-Problem).

    Thanks in advance.

    Here is the configuration file extract :

    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
    <Root version="1">
            <Transcode>
                    <Description>Default transrate.xml file</Description>
                    <Encodes>
                            <!-- Example Encode block for source, not required unless Member of StreamNameGroup. -->
                            <Encode>
                                    <Enable>true</Enable>
                                    <Name>source</Name>
                                    <StreamName>mp4:${SourceStreamName}_source</StreamName>
                                    <Video>
                                            <!-- H.263, H.264, H.265, VP8, VP9, PassThru, Disable -->
                                            <Codec>PassThru</Codec>
                                            <Bitrate>${SourceVideoBitrate}</Bitrate>
                                            <Parameters></Parameters>
                                            <Implementation></Implementation>
                                            <GPUID>-1</GPUID>
                                            <Profile></Profile>
                                            <KeyFrameInterval>
                                                    <FollowSource>false</FollowSource>
                                                    <Interval>0</Interval>
                                            </KeyFrameInterval>
                                            <FrameSize>
                                                    <FitMode></FitMode>
                                                    <Width>0</Width>
                                                    <Height>0</Height>
                                                    <Crop></Crop>
                                                    <SourceRectangle></SourceRectangle>
                                            </FrameSize>
                                    </Video>
                                    <Audio>
                                            <!-- AAC, Vorbis, Opus, PassThru, Disable -->
                                            <Codec>PassThru</Codec>
                                            <Bitrate>${SourceAudioBitrate}</Bitrate>
                                            <Parameters></Parameters>
                                    </Audio>
                                    <Properties>
                                    </Properties>
                                    <Description></Description>
                            </Encode>
    ...
                            <!-- Setup for 160p, low bandwith, baseline profile for 3G mobile devices such as iOS, Android, Blackberry -->
                            <Encode>
                                    <Enable>true</Enable>
                                    <Name>160p</Name>
                                    <StreamName>mp4:${SourceStreamName}_160p</StreamName>
                                    <Video>
                                            <!-- H.263, H.264, H.265, VP8, VP9, PassThru, Disable -->
                                            <Codec>H.264</Codec>
                                            <!-- default, QuickSync, CUDA, NVENC -->
                                            <Implementation>default</Implementation>
                                            <GPUID>-1</GPUID>
                                            <FrameSize>
                                                    <!-- letterbox, fit-width, fit-height, crop, stretch, match-source  -->
                                                    <FitMode>fit-height</FitMode>
                                                    <Width>284</Width>
                                                    <Height>160</Height>
                                                    <!-- <Crop>0,0,0,0</Crop> -->
                                                    <!-- <SourceRectangle>0,0,320,240</SourceRectangle> -->
                                            </FrameSize>
                                            <!-- baseline, main, high -->
                                            <Profile>baseline</Profile>
                                            <Bitrate>200000</Bitrate>
                                            <KeyFrameInterval>
                                                    <FollowSource>true</FollowSource>
                                                    <Interval>60</Interval>
                                            </KeyFrameInterval>
                                            <Overlays>
                                                    <Overlay>
                                                            <Enable>false</Enable>
                                                            <Name>WowzaLogo</Name>
                                                            <Index>0</Index>
                                                            <ImagePath>${com.wowza.wms.context.VHostConfigHome}/content/wowzalogo.png</ImagePath>
                                                            <CheckForUpdates>false</CheckForUpdates>
                                                            <Opacity>100</Opacity>
                                                            <Location>
                                                                    <X>4</X>
                                                                    <Y>4</Y>
                                                                    <Width>${ImageWidth}</Width>
                                                                    <Height>${ImageHeight}</Height>
                                                                    <!-- horiz: left, right, hcenter - vert: top, bottom, vcenter -->
                                                                    <Align>left,top</Align>
                                                            </Location>
                                                    </Overlay>
                                            </Overlays>
                                            <Parameters></Parameters>
                                    </Video>
                                   <Audio>
                                            <!-- AAC, Vorbis, Opus, PassThru, Disable -->
                                            <Codec>PassThru</Codec>
                                            <Bitrate>${SourceAudioBitrate}</Bitrate>
                                            <Parameters></Parameters>
                                    </Audio>
                                    <Properties>
                                    </Properties>
                            </Encode>
    ...
                    <StreamNameGroups>
                            <!-- Note: Play stream using stream name ngrp:[stream-name] -->
                            <StreamNameGroup>
                                    <Name>all</Name>
                                    <StreamName>${SourceStreamName}_all</StreamName>
                                    <Members>
                                            <Member>
                                                    <MemberName>source</MemberName>
                                                    <EncodeName>source</EncodeName>
                                                    <MediaListRendition>
                                                            <WowzaVideoOnly>false</WowzaVideoOnly>
                                                            <WowzaAudioOnly>false</WowzaAudioOnly>
                                                    </MediaListRendition>
                                            </Member>
                                    </Members>
                                    <Description></Description>
                            </StreamNameGroup>
                    </StreamNameGroups>
                    <Properties>
                    </Properties>
            </Transcode>
    </Root>

  2. #2
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    723

    Default

    Hi,

    Is your live stream published and the transcoding process started at the time you are trying to access the Stream Name Group?
    Can you access each of the transcoded output streams individually? (yourStreamName_source and yourStreamName_160p)

    Zoran

  3. #3
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    4

    Default

    Hello,

    The transocding process started when I tried to access the Stream Name Group.
    I can access to each of the transcoded incoming stream via the integrated test player (Adobe RTMP for example). Both yourStreamName_source and yourStreamName_160p are working is the test player.

    Thanks

  4. #4

    Default

    Thanks for the update, glad to hear this is working for you now.

    Regards,

    Salvadore

Similar Threads

  1. Smil list not connecting during transcoding setup
    By bmota007 in forum Wowza Transcoder
    Replies: 1
    Last Post: 07-29-2015, 03:05 PM
  2. How to get list of live streaming videos and which are not streaming right now iOS.
    By ravigautam7786 in forum Live Streaming and Encoders
    Replies: 2
    Last Post: 06-10-2015, 06:27 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 03-25-2015, 06:16 AM
  4. Stream not found [live/smil:myStream.smil/manifest.f4m]: myStream.smil
    By viet_fpt in forum Live Streaming and Encoder Discussion
    Replies: 12
    Last Post: 04-08-2013, 07:22 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •