Results 1 to 5 of 5

Thread: Stream mp3 over http

  1. #1
    Join Date
    Oct 2015
    Posts
    3

    Default Stream mp3 over http

    Hi all,

    I have a Wowza Streaming Engine version 4.1.0 installed, and I try to stream mp3 files on demand.

    To do it, I put some mp3 and mp4 files together into content folder for an app called "epresidencial" and for some reason that I don't know the mp4 works fine but the mp3 doesn't.

    Filename of video: EP0000146.mp4
    Url: http://player.bn.cl/epresidencial/EP0000146 (works)

    Filename of audio: EP0000145.mp3
    Url: http://player.bn.cl/epresidencial/EP0000145 (error ID not found on server)

    Can tell me what's wrong and how to fix it?

    Thanks in advance.

  2. #2

    Default

    Hello there and welcome to the Wowza support forum.

    What player are you testing this in, or what device?
    For HLS (iOS) you will need to use this format:
    http://player.bn.cl/epresidencial/mp3:EP0000145.mp3/playlist.m3u8
    For HDS (Adobe HTTP) you will need this format:
    http://player.bn.cl/epresidencial/mp3:EP0000145.mp3/manifest.f4m
    I suggest you test this in one of the provided players that ship with Wowza. They can be found in the [install-dir]/examples folder

    Regards,

    Salvadore

  3. #3
    Join Date
    Oct 2015
    Posts
    3

    Default

    Thanks for the welcome.

    I try to work from a web browser for now. Later I check on mobile dispositives.

    How it looks:

    Video:


    Audio:


    Audio on Wowza test player (works!):


    I tried the suggested urls from your answer, but still have the same error.

    Any other suggest?

    Regards,

    Alexis

  4. #4
    Join Date
    Oct 2015
    Posts
    3

    Default

    Checking the error log I found this:

    WARN	server	comment	2015-10-28	14:53:37	-	-	-	-	-	19480.397	-	-	-	-	-	-	-	-	MediaReaderH264.open[epresidencial/_definst_]: Not found: /usr/local/WowzaStreamingEngine/content/bn/epresidencial/EP0000145.mp4.: java.io.FileNotFoundException: /usr/local/WowzaStreamingEngine/content/bn/epresidencial/EP0000145.mp4 (No such file or directory)|at java.io.RandomAccessFile.open(Native Method)|at java.io.RandomAccessFile.<init>(RandomAccessFile.java:241)|at com.wowza.io.WowzaRandomAccessFile.<init>(WowzaRandomAccessFile.java:12)|at com.wowza.io.DirectRandomAccessReader.open(DirectRandomAccessReader.java:222)|at com.wowza.wms.mediareader.h264.MediaReaderH264.open(MediaReaderH264.java:250)|
    WARN	server	comment	2015-10-28	14:55:16	-	-	-	-	-	19580.313	-	-	-	-	-	-	-	-	MediaReaderH264.open[epresidencial/_definst_]: Not found: /usr/local/WowzaStreamingEngine/content/bn/epresidencial/EP0000145.mp3.mp4.: java.io.FileNotFoundException: /usr/local/WowzaStreamingEngine/content/bn/epresidencial/EP0000145.mp3.mp4 (No such file or directory)|at java.io.RandomAccessFile.open(Native Method)|at java.io.RandomAccessFile.<init>(RandomAccessFile.java:241)|at com.wowza.io.WowzaRandomAccessFile.<init>(WowzaRandomAccessFile.java:12)|at com.wowza.io.DirectRandomAccessReader.open(DirectRandomAccessReader.java:222)|at com.wowza.wms.mediareader.h264.MediaReaderH264.open(MediaReaderH264.java:250)|
    The problem is in jwplayer and a rewrite rule. Then, how I have to call a audio file for not to be rewritten as mp4? This is the index.php file in case it is useful...

    Regards,

    Alexis
    Last edited by Alexis; 10-28-2015 at 12:22 PM.

  5. #5
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    722

    Default

    Hello,

    Just to make sure I understand the issue you are facing, you are using a PHP code that is rewriting the .mp3 extension to .mp4?
    Can you just remove that part of your PHP code and have the playback URL without rewriting the .mp3 extension?

    Zoran

Similar Threads

  1. RTSP over RTP over HTTP with rtp-live connection not closed
    By Moonlightt in forum Live Streaming and Encoders
    Replies: 2
    Last Post: 02-20-2014, 06:32 AM
  2. Publishing HTTP (RTP over HTTP) stream to Wowza
    By sam.shm in forum Live Streaming and Encoder Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 03-04-2013, 11:22 AM
  3. Live streaming issue - video: 3 second stream, 2 second pause, over and over
    By bdirks in forum Live Streaming and Encoder Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 03-10-2012, 07:21 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •