Results 1 to 3 of 3

Thread: REST API: 404 error on existing applications

  1. #1

    Default REST API: 404 error on existing applications

    Hi,
    I upgraded my Wowza to 4.3 and started implementing REST API.
    I do GET-request using REST API like: http://{SERVER}:{PORT}/v2/servers/_defaultServer_/vhosts/_defaultVHost_/applications/{app}
    {app} can have a name like stream_cam_x5431a.

    When i issue GET request to load current application data i get the following:
    - apps that have directory and own Application.xml in conf/ directory WORKS (if Application.xml is not from older Wowza),
    - apps that have global config via conf/Application.xml and have dirs in applications/ - gets 404 (but app works, stream is going on),
    - apps that have old config file and own DIR (from 3.x Wowza) gets 404 error.

    Any clues? I consider there is a huge bug in REST API.
    Marcin
    Last edited by Speed666; 11-10-2015 at 01:45 PM. Reason: Fixing title to be more accurate

  2. #2
    Join Date
    May 2013
    Posts
    680

    Default

    Hello Marcin

    In response to your three scenarios:

    - apps that have directory and own Application.xml in conf/ directory WORKS (if Application.xml is not from older Wowza),

    > Great, this should be the case

    - apps that have global config via conf/Application.xml and have dirs in applications/ - gets 404 (but app works, stream is going on),

    > Currently this is by design. I have spoken with our engineering team and they will take another look to determine the feasibility of changing this reaction. There is no timeframe on this result, however.

    - apps that have old config file and own DIR (from 3.x Wowza) gets 404 error.

    > Currently old configurations are not supported.

    Thanks,
    Matt

  3. #3

    Default

    Quote Originally Posted by matt_y View Post
    Hello Marcin

    In response to your three scenarios:

    - apps that have directory and own Application.xml in conf/ directory WORKS (if Application.xml is not from older Wowza),

    > Great, this should be the case

    - apps that have global config via conf/Application.xml and have dirs in applications/ - gets 404 (but app works, stream is going on),

    > Currently this is by design. I have spoken with our engineering team and they will take another look to determine the feasibility of changing this reaction. There is no timeframe on this result, however.

    - apps that have old config file and own DIR (from 3.x Wowza) gets 404 error.

    > Currently old configurations are not supported.

    Thanks,
    Matt
    Ok then - i have to reorganize my whole CDN to work with REST API. Too bad but i can live with it

Similar Threads

  1. What is the "REST API is not licensed" error cause?
    By arrial in forum Wowza Streaming Engine REST API
    Replies: 5
    Last Post: 03-03-2016, 09:08 AM
  2. Issue on Create new application from REST API
    By rohit.p in forum Wowza Streaming Engine REST API
    Replies: 1
    Last Post: 08-24-2015, 06:32 AM
  3. API rest start/stop/restart application live tream
    By jormarcha in forum Wowza Streaming Engine REST API
    Replies: 1
    Last Post: 03-13-2015, 01:20 PM
  4. Add application using the REST API
    By szidonia in forum General Forum
    Replies: 1
    Last Post: 02-23-2015, 09:31 AM
  5. DVR existing chunk returns 404 response
    By firsttimestreaming in forum AddOn: Wowza nDVR
    Replies: 6
    Last Post: 07-06-2013, 01:25 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •