Results 1 to 2 of 2

Thread: Smooth Streaming - Behaviour on File not Found

  1. #1
    Join Date
    Feb 2010

    Post Smooth Streaming - Behaviour on File not Found


    I see different behaviors when requesting a File that doesnt exist

    on Wowza 3.5 I get an empty manifest
    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <SmoothStreamingMedia MajorVersion="2" MinorVersion="1" Timescale="10000000" Duration="0">
    e.g. here

    on Wowza 4.0.3 I get Error 404
    System.Net.WebException: The remote server returned an error: (404) Not Found.

    e.g. here

    Is there any posibility to get also an empty manifest file on newer Wowza Versions??


  2. #2
    Join Date
    Jan 2015


    Hi Robert,

    You can opt to create a SMIL file that points to your VOD asset, and use the SMIL file in your playback URL instead. If the VOD file referred to in the SMIL cannot be found, then the HTTP request should return an empty manifest.


Similar Threads

  1. Low Latency Live streaming and rtmp player behaviour
    By dankoh in forum Live Streaming and Encoders
    Replies: 1
    Last Post: 08-05-2014, 06:26 AM
  2. MPEG2 Audio strage behaviour
    By dhamibirendra in forum Live Streaming and Encoder Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 01-30-2014, 11:44 AM
  3. Odd transcoder add-on behaviour
    By german in forum AddOn: Transcoder
    Replies: 1
    Last Post: 12-05-2011, 03:58 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts