Results 1 to 2 of 2

Thread: API url not working when run in Edge server, but works in Origin

  1. #1
    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    29

    Default API url not working when run in Edge server, but works in Origin

    Hi ,

    I'm trying to get statistical report of streams using below API url. It works fine if I run the script in Origin [ for monitor stream statistics ]. But same one is not working in Edge server. Return Null.

    curl --digest -u "admin:admin" "http://127.0.0.1:8087/v2/servers/_defaultServer_/vhosts/_defaultVHost_/applications/live/instances/_definst_/incomingstreams/test1/monitoring/current"


    After I checked the Edge server log, Stream name is in "wowz://10.11.12.13:443/live/_definst_/test1|wowz://10.11.12.14:443/live/_definst_/test1" format. I tried to parse it on the above API url. But it doesn't work. Getting error.

    Please someone tell me, how to parse this edge stream name on the above API call ?.

  2. #2
    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    29

    Default

    Any idea ?

Similar Threads

  1. Origin/Edge: "illegal" characters in the Origin URL?
    By HelderConde in forum General Forum
    Replies: 4
    Last Post: 05-09-2014, 06:08 AM
  2. AIR Mobile Live channel DVR URL not working on iPhone but works on all android phones
    By irfanadil in forum Wowza Streaming Engine functionality
    Replies: 0
    Last Post: 03-06-2014, 05:27 AM
  3. I try to run from my server and is not working live or ondemand
    By jalexduran in forum Live Streaming and Encoder Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 10-31-2011, 08:45 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •