Results 1 to 2 of 2

Thread: CentOS 7.2 service startup issue

  1. #1
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    24

    Default CentOS 7.2 service startup issue

    Hi,

    Long time user, but after upgrade to CentOS 7.2 ; seems like they implemented some changes to systemd/service.

    I did a fresh install, and here is what happens on the installer.

    Installing
    0% ______________ 50% ______________ 100%
    ########################################Wowza Streaming Engine Setup - Warning: Problem running post-install step.
    Installation may not complete correctly
    Error running service WowzaStreamingEngine --full-restart: Failed to stop
    WowzaStreamingEngine.service: Unit WowzaStreamingEngine.service not loaded.
    Failed to start WowzaStreamingEngine.service: Unit WowzaStreamingEngine.service
    failed to load: No such file or directory.
    Press [Enter] to continue:


    Hoping the Wowza team can install/upgrade to CentOS 7.2 and fix up the startup/systemctl scripts to be compatible. As I'm sure many RedHat & CentOS users will be upgrading soon. (Just came out at time of writing)

    Thanks.

  2. #2

    Default

    Hello,

    Please see the following forum post that shows a resolution to this issue. I will pass this onto our Development Team for review.

    Best regards,
    Andrew

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 08-09-2012, 09:55 AM
  2. Centos 6 Startup WMS problem
    By promptven in forum Server Administration Discussion
    Replies: 9
    Last Post: 04-28-2012, 08:30 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •