Results 1 to 4 of 4

Thread: RTMP test player black screen

  1. #1
    Join Date
    Jan 2016
    Posts
    2

    Default RTMP test player black screen

    Hi There,

    I have our xSplit Broadcaster software connected to our Wowza server and it plays in all the test players but RTMP which says playing but only shows a blank screen.

    MPEg Dash, MS Smooth, Adobe HDS and Adobe HLS all work

  2. #2

    Default

    Hello there and welcome to the Wowza support forum.

    There is not much to go on here. Can you please provide more details about this stream? Audio/Video codec, fps, key frame interval.

    Also, you can start Wowza in stand-alone mode [install-dir]/bin/startup.bat|startup.sh to view the server output in the console. This may expose errors or help track down the problem.

    Regards,

    Salvadore

  3. #3
    Join Date
    Jan 2016
    Posts
    2

    Default

    Hi Salvadore,

    xSplit is transmitting at 640 x 360 at 25 fps it is a live stream and I am not sure how to find the codec... But I also tried it with the flash media encoder and got the same results with the test player on wowza it says playing but i get a black screen
    Last edited by Twiggy21; 02-13-2016 at 12:57 PM.

  4. #4

    Default

    Hello,

    Are you able to play the sample.mp4 VOD file included with Wowza Streaming Engine using the Test Player?

    Best regards,
    Andrew

Similar Threads

  1. Transcode MPEG2 for IOS ok, rtmp /rtsp black screen
    By fibredyne in forum AddOn: Transcoder
    Replies: 6
    Last Post: 10-24-2012, 05:59 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •