Results 1 to 2 of 2

Thread: Mp4 streaming dont work (only videos, no sound)

  1. #1

    Exclamation Mp4 streaming dont work (only videos, no sound)

    I'm with new the Wowza, I would appreciate if your can help me with this problem.

    I try to play, through the Wowza it signal a live digital TV .The protocol is UDP and are MP4 codec. However there are only video playing, while the audio is not heard. When I test with VLC is played normally.

    For broadcast through the Wowza I make use of "Application Live", putting the URL in "stream file" and finally activating the transmissión. I need to do additional configuration?.

    Thanks you.

  2. #2


    Hello there and welcome to the Wowza support forum.

    Are you seeing any indication of the problem in the logs? [install-dir]/logs.

    Also, you can start Wowza in stand-alone mode [install-dir]/bin/startup.bat| and view the output in the console. This is handy for troubleshooting.



Similar Threads

  1. nDVR problem (only sound,no videos)
    By Grouppa in forum Wowza nDVR
    Replies: 1
    Last Post: 01-15-2016, 01:12 AM
  2. Mp4 files dont work (only sound, no videos)
    By vitaminc1985 in forum Video On Demand Streaming Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 02-14-2014, 01:41 PM
  3. playback finished DVRs in origin-edge configuration dont work
    By yaroslavv in forum AddOn: Wowza nDVR
    Replies: 30
    Last Post: 04-08-2013, 08:25 AM
  4. Thumbnail dont work when HTTPProvider running as service
    By dilonge in forum Server-side Modules and Code Samples Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 06-27-2012, 08:24 AM
  5. Multicast publisher dont work correctly!
    By Lelik1985 in forum General Forum
    Replies: 12
    Last Post: 03-15-2012, 05:54 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts