Results 1 to 2 of 2

Thread: Connect stream Api call is not working

  1. #1
    Join Date
    Nov 2015

    Default Connect stream Api call is not working

    Trying to connect a stream using the method provided in the following url

    curl -X PUT --header 'Accept:application/json; charset=utf-8' --header 'Content-type:application/json; charset=utf-8' "http://localhost:8087/v2/servers/_defaultServer_/vhosts/_defaultVHost_/streamfiles/metallica/actions/connect?connectAppName=testlive&appInstance=_definst_&mediaCasterType=rtp"

    But i am trying to use jquery to connect the stream, my application is MVC,C# using .net framework, i want to use jquery to connect to stream

    But getting the below error result

    HTTP/1.1 404 Not Found
    Content-Type: text/xml; charset=UTF-8
    Date: Wed, 17 Feb 2016 06:04:02 GMT
    Accept-Ranges: bytes
    Server: Restlet-Framework/2.2.2
    Access-Control-Allow-Origin: *
    Access-Control-Allow-Methods: OPTIONS,GET,PUT,DELETE,POST
    Access-Control-Allow-Headers: Content-Type
    Connection: keep-alive
    Transfer-Encoding: chunked

    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="no"?><error><wowzaServer>4.2.0</wowzaServer><code>404</code><message>The server has not found anything matching the request URI</message></error>
    Last edited by NavinChandran; 02-17-2016 at 01:50 AM.

  2. #2
    Join Date
    May 2013



    A couple of questions:

    - What is your stream file name? Here it assumes
    - Do you have the appropriate CORS headers defined?
    - Is your app name fixed to be "testlive"?

    Should all of this be preconfigured as suggested, please send a zip file of your conf/, logs/, and stream file(s) to our support team for review along with your exact cURL request and response.


Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 12-17-2015, 07:26 AM
  2. REST API 4.1.2 call problem - POST methods not working in Swagger UI
    By keiserSoze in forum Wowza Streaming Engine REST API
    Replies: 1
    Last Post: 06-30-2015, 06:45 AM
  3. API call behind stream manager
    By dr.gigabit in forum Server-side Modules and Code Samples Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 01-08-2013, 04:24 AM
  4. a call from my Module to Flash AS3 is NOT working while publishing
    By haimke in forum Server-side Modules and Code Samples Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 08-28-2012, 11:22 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts