Results 1 to 3 of 3

Thread: onHTTPSessionCreate is not triggered on vod

  1. #1
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    7

    Default onHTTPSessionCreate is not triggered on vod

    Hello!
    I'm trying to write module for Wowza which filters HTTP-connections to server.
    And for live streaming it is working. onHTTPSessionCreate is triggered on HTTP request like "http://myServer:1935/live/myStream/playlist.m3u8".
    But for vod onHTTPSessionCreate is NOT triggered on HTTP request like "http://myServer:1935/vod/myVoD/playlist.m3u8".
    I think it must trigger something other call. But which?

    Thank you

  2. #2
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    7

    Default

    I have found.
    It is because in conf/live/Application.xml I have specified my module,
    but in conf/vod/Application.xml no.

  3. #3

    Default

    Hello,

    This sounds like you have answered your own question.

    If not please let us know how we can assist you.

    Please also note that if you have a valid Maintenance and Support contract you can log a support ticket and get an answer in a much shorter time frame.

    Regards,
    Jason Hatchett

Similar Threads

  1. Stream not found before onHTTPSessionCreate
    By Renato@Voitel in forum General Forum
    Replies: 2
    Last Post: 06-19-2013, 08:06 AM
  2. onHTTPSessionCreate does not trigger
    By Roy0817 in forum General Forum
    Replies: 16
    Last Post: 05-03-2013, 06:29 AM
  3. WOWZ™ protocol triggered by upgrade to all v3.5
    By rainman in forum General Forum
    Replies: 12
    Last Post: 01-04-2013, 01:12 PM
  4. onMetaData event not triggered.
    By deshani in forum Server-side Modules and Code Samples Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 01-25-2012, 05:26 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •