Results 1 to 2 of 2

Thread: Problem wowza streaming engine + encoder

  1. #1
    Join Date
    Aug 2016

    Default Problem wowza streaming engine + encoder


    I have a problem, please help.

    I have 1 encoder with several TV signals, it managed to connect to Wowza, but to make the player test all channels can not see. in vlc player if they look when I connect vlc to the encoder.

    Attached images.

    Test vlc

    List channels vlc

    Stream connect application live

    Stream connect server Wowza

    Test Player


    Thank you

  2. #2


    I am not quite sure, but it sounds like you may need to port forward TCP port 1935 (in your router) to the computer running Wowza. Or on your network you need to map port 1935 to the server running Wowza.

    A simple test would be to connect to the server remotely(outside of your network)
    If you enter [wowza-ip]:1935 in a browser remotely, it should display Wowza version and build numbers. If not port forwarding is in order.

    And use a public IP in the player instead of a private IP. If you don't know what it is, you can see it here:

    This is a helpful resource:



Similar Threads

  1. encoder connected to Wowza engine but no incoming traffic>
    By in forum Live Streaming and Encoders
    Replies: 1
    Last Post: 05-04-2015, 06:23 AM
  2. Google Compute Engine trouble when trying to set up wowza streaming engine
    By CBBrewCo in forum Wowza Streaming Engine in the Cloud
    Replies: 1
    Last Post: 06-27-2014, 02:55 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts