Results 1 to 7 of 7

Thread: Transcode MPEG2 for IOS ok, rtmp /rtsp black screen

  1. #1

    Default Transcode MPEG2 for IOS ok, rtmp /rtsp black screen

    We have wowza Media Server 3.1.1 build1479 with transcoder addon, we are pushing MPEG2 streams to the wowza server and transcoding fine for IOS but rtmp and rtsp have black screens.

    strings look like this

    rtmp://27.50.xx.xx/transcode/mpegts_bom.stream (Black Screen on pc browser)

    rtsp://27.50.xx.xx/transcode/mpegts_bom.stream (Black Screen Andriod 4)

    http://27.50.xx.xx/transcode/ngrp:mp.../playlist.m3u8 (fine on ipad)

    transcode template is standard.

    Stream Manager

    transcode/_definst_
    Streams:
    mpegts_bom.stream[stop receiving stream][reset receiving stream]

    Groups:

    mpegts_bom.stream_all[remove stream group]
    360p
    160p
    720p
    mpegts_bom.stream_mobile[remove stream group]
    160p

    Any ideas where to locate the problem

    Have transrate setup and works fine based on same strings above IOS, RTMP and RTSP


    Rgds

  2. #2

    Default

    Any clues in the Wowza logs?

    Can you describe your source stream? You can use ffprobe from the ffmpeg package:
    ffprobe -show_streams [media]

    You can also try posting the info for the working and non-working Wowza transcoder/transrated streams.

  3. #3
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    21,962

    Default

    What do you mean, "pc browser"? You need a Flash player to playback rtmp. Are you using a player?

    Richard

  4. #4

    Default

    Richard,

    Yes flash for PC browser, stream is originating from a ASI to IP gateway see wireshark details of stream ISO/IEC 13818-1 PID=0x201 CC=9

    Can we send the logs to you?

    Rgds

    Rob

  5. #5
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    21,962

    Default

    I'm not sure what you mean by "Flash for PC browser". Try testing with Wowza example Flash player:

    [wowza-install-dir]/examples/LiveVideoStreaming/client/live.html

    Richard

  6. #6

    Default

    Richard,

    Sorry the player in the browser was Flowplayer, we tested with the [wowza-install-dir]/examples/LiveVideoStreaming/client/live.html see log extract below.

    We found no error displayed in the live.html but also no picture or audio

    2012-10-24 23:37:45 EST connect-pending session INFO 100 0:0:0:0:0:0:0:1 - _defaultVHost_ transcode _definst_ 0.006 [any] 1935 rtmp://localhost/transcode 0:0:0:0:0:0:0:1 rtmp unknown WIN 11,2,202,228 1196870093 3340 3073 - - - - - - - - - - - - - rtmp://localhost/transcode -
    2012-10-24 23:37:45 EST connect session INFO 200 0:0:0:0:0:0:0:1 - _defaultVHost_ transcode _definst_ 0.006 [any] 1935 rtmp://localhost/transcode 0:0:0:0:0:0:0:1 rtmp unknown WIN 11,2,202,228 1196870093 3340 3073 - - - - - - - - - - - - - rtmp://localhost/transcode -
    2012-10-24 23:37:45 EST create stream INFO 200 - - _defaultVHost_ transcode _definst_ 0.0 [any] 1935 rtmp://localhost/transcode 0:0:0:0:0:0:0:1 rtmp unknown WIN 11,2,202,228 1196870093 3412 3413 1 0 0 0 - - - - - - rtmp://localhost/transcode rtmp://localhost/transcode - rtmp://localhost/transcode -
    2012-10-24 23:37:45 EST play stream INFO 200 mpegts_bom.stream - _defaultVHost_ transcode _definst_ 0.361 [any] 1935 rtmp://localhost/transcode 0:0:0:0:0:0:0:1 rtmp unknown WIN 11,2,202,228 1196870093 3473 3455 1 0 0 0 mpegts_bom.stream - - - - - rtmp://localhost/transcode/mpegts_bom.stream rtmp://localhost/transcode/mpegts_bom.stream - rtmp://localhost/transcode -
    2012-10-24 23:37:45 EST stop stream INFO 200 mpegts_bom.stream - _defaultVHost_ transcode _definst_ 0.371 [any] 1935 rtmp://localhost/transcode 0:0:0:0:0:0:0:1 rtmp unknown WIN 11,2,202,228 1196870093 3506 1147832 1 3017 0 1141248 mpegts_bom.stream - - - - - rtmp://localhost/transcode/mpegts_bom.stream rtmp://localhost/transcode/mpegts_bom.stream - rtmp://localhost/transcode -
    2012-10-24 23:38:06 EST destroy stream INFO 200 mpegts_bom.stream - _defaultVHost_ transcode _definst_ 20.647 [any] 1935 rtmp://localhost/transcode 0:0:0:0:0:0:0:1 rtmp unknown WIN 11,2,202,228 1196870093 3549 1148058 1 - 0 1141248 mpegts_bom.stream - - - - - rtmp://localhost/transcode/mpegts_bom.stream rtmp://localhost/transcode/mpegts_bom.stream - rtmp://localhost/transcode -
    2012-10-24 23:38:06 EST disconnect session INFO 200 1196870093 - _defaultVHost_ transcode _definst_ 20.696 [any] 1935 rtmp://localhost/transcode 0:0:0:0:0:0:0:1 rtmp unknown WIN 11,2,202,228 1196870093 3549 1148058 - - - - - - - - - - - - - rtmp://localhost/transcode -


    Rgds

  7. #7
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    21,962

    Default

    Rob,

    Restart Wowza, then test playback using the Wowza example player. Then zip up and send the conf folder and current access and error logs to support@wowza.com.

    Also send /content/mpegts_bom.stream. What are the encoding details of that source, the audio and video codecs?

    Are you using the Wowza Transcoder? If so, zip up and send the /transcode folder also.

    Include a link to this thread for reference.

    Richard

Similar Threads

  1. Black Screen on Chrome with RTSP source stream
    By ArnaudT in forum General Forum
    Replies: 3
    Last Post: 08-12-2014, 07:21 AM
  2. Wowza Server 3.6.2 and RTSP Black Screen problem
    By alexeywhatt in forum General Forum
    Replies: 5
    Last Post: 12-11-2013, 06:17 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •