Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: RTMP Streaming Help Needed After Setup

  1. #1

    Default RTMP Streaming Help Needed After Setup

    Hello Im new to the forums and kind of a amateur at all this so really need some help.

    I'll go into as much detail as i can to make it easier for someone to help me ok.

    I got the trial of 3.5 media server first to see how easy it was to stream but i can't manage to setup live streaming on my website that im in the middle of making.

    So im trying to setup my media server but i am struggling and need some help as i want to stream live on a website im going to make.

    Right this is what i have done so far and whats happening and whats going wrong.

    Firstly i am using Windows 7
    Im also using a wireless router (Sky router)
    I installed the 3.5 trial and followed the tutorial video on setup
    I clicked the Start>>Wowza Media Server 3.5.0 >> Wowza Startup

    It went to the this page http://www.wowza.com/gettingstarted?...f801e601f801e5
    and i clicked start and it said it could not connect to http://localhost:1935/vod

    So i did a bit of digging and read that since i was using a wireless router i would need to do some port forwarding to 1935 so i went to my sky router and port forwarded the 1935.

    Like this:


    and i also did port 80 as well.

    Then went back to the wowza getting started page http://www.wowza.com/gettingstarted?...f801e601f801e5 and clicked start and this time nothing came up on the status:



    So instead i went here: http://www.wowza.com/resources/3.5.0...er/player.html
    Obviously typed in the right details and input them in adobe flash media encorder and clicked connect then start and this is what came up which i imported to manycam


    So as you can see it is working live rtmp streams.

    but what i need to know is how do i make it live on my website, ive read you need to change it to your public ip address mine is for example 93.25.37.129
    So i input that into the rtmp page here: http://www.wowza.com/resources/3.5.0...er/player.html and this is what happens:


    it says: Connection failed: Try rtmp://[wowza-ip-address]/vod

    So i am lost now, I know how to stream on my localhost but don't know how to make it public??

    So can anyone help me out please as i am lost now and dont have a clue on what to do next.

    Also one last thing i forgot to mention was you know when i click the "Wowza Startup button" it loads up in cmd as you know but goes off very quickly, So i managed to do a quick screen capture and this is what it said (Click the link below to see what it said as im only allowed to post 4 images so i put the link there as i have already used the maximum amount of images on my post.)
    http://i50.tinypic.com/w0281i.png

    Does anyone know what that means??

    Thanks in advance guys and i look forward to receiving a reply from you.

  2. #2

    Default

    One other thing also i forgot to mention is that when i input the rtmp url (rtmp://93.25.37.129:1935/live adobe flash media live encoder i get this error:
    " Problem with Primary Server
    Failure to connect to primary server URL and application name are valid and that your internet connection is working and retry."

  3. #3
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    21,962

    Default

    I cannot reach that server on port 1935 or 80:

    http://93.25.37.129:1935

    http://93.25.37.129

    Either Wowza is not running at the location, or the ports are block or not properly mapped in your network. You probably have to setup port-forwarding in your router. Take a look at portforward.com to see if they have your router, or look at the router's guide.

    Richard

  4. #4

    Default

    I changed the ip address to something else as isnt it dangerous to post my ip here?

  5. #5
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    21,962

    Default

    Send it to support@wowza.com. Include a link to this thread for reference

    Richard

  6. #6

    Default

    Ive inboxed you via pm my real ip address ok rrlanham

  7. #7
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    21,962

    Default

    I don't have pm enabled. Please send to support@wowza.com

    Richard

  8. #8

    Default

    Yeah just realised that now that you dont accept pms im sending it now ok

  9. #9

    Default

    done can you please check it and get back to me, will you reply via this thread of email?

  10. #10
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    21,962

    Default

    One of us will reply to the ticket

    Richard

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Help needed in RTMP re-streaming to iPod
    By WinOrWin in forum Live Streaming and Encoder Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 10-16-2011, 12:49 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •