Results 1 to 8 of 8

Thread: PMT value in the PAT does not match the PMT value in the HLS segment

  1. #1

    Default PMT value in the PAT does not match the PMT value in the HLS segment

    For one Wowza instance that I'm using, I'm not seeing the correct PIDs in the HLS stream. Inside of the PAT, it says that the PMT PID is 4863, but when I look at all of the PIDs that are in that HLS segment, I see that the PMT that is coming through is on PID 4095.


    On the right-hand side of the image, it shows the PMT pid (4863). When I look at all PIDs in the segment on the left-hand side, it shows 4095 (which I have inspected and is indeed a PMT).

    Is there a reason why these PIDs do not match? If not, is there a way to force PIDs to be certain values in the resulting HLS stream?

  2. #2
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    21,962

    Default

    What version of Wowza are you using. What are you using to look at this?

    Richard

  3. #3

    Default

    I'm using Wowza 3.1.2.

    As for looking at the packets, I'm using the freely available MPEG-2 TS Packet Analyser.
    Last edited by syncmatt; 02-04-2013 at 02:15 PM. Reason: Wrong version provided

  4. #4
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    21,962

    Default

    Can you test with Wowza 3.5.1?

    Richard

  5. #5

    Default

    Not sure if you saw my update, but I'm on 3.1.2 for this server.

    Is this something that has been updated in 3.5.1?

  6. #6
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    21,962

    Default

    We don't know what the problem might be. We'd rather you be on the latest version to deal with unknown problem

    In any case, zip up /conf and /logs and send them to support@wowza.com. Include a link to this thread.

    Richard

  7. #7
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    5

    Default

    We apparently have the same problem with a AES encrypted HLS stream
    When playing without encryption, it works fine, but when the chunks are encrypted, we have, for example in one chunk : PAT table has PMT id = 3839 (0xEFF), but real PMT id is 4095 (0xFFF)
    Keep me informed.
    Regards
    Yan

  8. #8
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    21,962

    Default

    What version of Wowza are you using? We have investigated the report above with Wowza 3.5.2.02 and did not find a problem

    Richard

Similar Threads

  1. TS duration does not match cupertinoChunkDurationTarget on HLS
    By humblef in forum Live Streaming and Encoder Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 03-07-2013, 08:14 AM
  2. Changing pmt/pat insertion frequency in MPEG-TS stream
    By Aymen.Lakdhar in forum Video On Demand Streaming Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 02-17-2012, 06:19 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •