Results 1 to 3 of 3

Thread: Stream cutting in and out

  1. #1

    Default Stream cutting in and out

    Hello, my a couple of my streams are cutting in and out. I'm getting the following in the Adobe FMLE log:

    Wed Feb 20 2013 16:02:12 : Session Started
    Wed Feb 20 2013 16:02:12 : Video Encoding Started
    Wed Feb 20 2013 16:02:43 : Unexpected error encountered in encoding process.
    Wed Feb 20 2013 16:02:43 : Video Encoding Stopped
    Wed Feb 20 2013 16:02:43 : Session Stopped
    Wed Feb 20 2013 16:02:44 : Primary - Network Command: onFCUnpublish
    Wed Feb 20 2013 16:02:48 : Primary - Network Status: NetConnection.Connect.Closed status
    Wed Feb 20 2013 16:02:48 : Primary - Disconnected
    Wed Feb 20 2013 16:02:48 : Primary - Connected to FMS/3,5,7,7009
    Wed Feb 20 2013 16:02:48 : Primary - Network Command: onFCPublish
    Wed Feb 20 2013 16:02:48 : Primary - Stream[cam1] Status: Success
    Wed Feb 20 2013 16:02:49 : Primary - Stream[cam1] Status: NetStream.Publish.Start
    Wed Feb 20 2013 16:02:49 : Session Started
    Wed Feb 20 2013 16:02:49 : Video Encoding Started
    Wed Feb 20 2013 16:03:20 : Unexpected error encountered in encoding process.
    Wed Feb 20 2013 16:03:20 : Video Encoding Stopped
    Wed Feb 20 2013 16:03:20 : Session Stopped
    Wed Feb 20 2013 16:03:21 : Primary - Network Command: onFCUnpublish
    Wed Feb 20 2013 16:03:25 : Primary - Network Status: NetConnection.Connect.Closed status
    Wed Feb 20 2013 16:03:25 : Primary - Disconnected
    Wed Feb 20 2013 16:03:25 : Primary - Connected to FMS/3,5,7,7009
    Wed Feb 20 2013 16:03:25 : Primary - Network Command: onFCPublish
    Wed Feb 20 2013 16:03:25 : Primary - Stream[cam1] Status: Success
    Wed Feb 20 2013 16:03:25 : Primary - Stream[cam1] Status: NetStream.Publish.Start
    ---------------

    It's not an internet connection issue because other streams on other PCs are working fine. any ideas?

  2. #2
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    21,962

    Default

    Unexpected error encountered in encoding process.
    Seems like a problem on the encoder side. Is there anything to indicate that it is a network problem, or problem on the Wowza side?

    Richard

  3. #3

    Default

    I just figured it out...I had the audio source for that camera set incorrectly.


Similar Threads

  1. Stream cutting off
    By krissy in forum Wowza Media Server 3 for Amazon EC2 Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 11-11-2013, 11:27 AM
  2. Wowza cutting off the stream?
    By coskel22 in forum Live Streaming and Encoder Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 12-23-2012, 04:27 PM
  3. RTSP + Android + Wowza.v3 = Keeps Cutting Out After 90 sec
    By astudios in forum Media Players and Devices Discussion
    Replies: 28
    Last Post: 04-04-2012, 02:50 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •