Results 1 to 4 of 4

Thread: HTTPStreamerAdapterCupertinoStreamer.onPlaylist: Stream not found

  1. #1
    Join Date
    Sep 2013

    Default HTTPStreamerAdapterCupertinoStreamer.onPlaylist: Stream not found

    Hey Richard,
    I see you've answered some similar questions in the forums...

    We are using a Wowza 3.6.2 instance (installed on linux box with the latest CentOS version) to re-stream an RTSP IP Camera. We setup the public-facing server and got everything installed and working yesterday. At the end of the day yesterday I could open http://ourcompanyip:1935/live/camera.../playlist.m3u8 on my iOS devices AND I could also open http://ourcompanyip:1935/live/camera...m/manifest.f4m in the provided FlashHTTPPlayer example media player.

    When I came in this morning, it is no longer working and this is the error I get (see bolded lines below):

    Configure logging: file:///usr/local/WowzaMediaServer/conf/
    INFO server server-start Wowza Media Server 3 Perpetual Edition 3.6.2 build5334 -
    INFO server comment - Server License Key: SVRP3-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-c7yXG
    INFO server comment - AddOn License Key: TRN13-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-wnTUQ: Wowza Transcoder AddOn (1-channel)
    INFO server comment - Maximum Connections: Unlimited
    INFO server comment - Transcoder Streams Available: 1
    INFO server comment - Transcoder Watermark: No
    INFO server comment - nDVR Available: No
    INFO server comment - DRM Available: No
    INFO server comment - Hardware Available Processors: 4
    INFO server comment - Hardware Physical Memory: 6561MB/7742MB
    INFO server comment - Hardware Swap Space: 7871MB/7871MB
    INFO server comment - Max File Descriptor Count: 20000
    INFO server comment - Open File Descriptor Count: 51
    INFO server comment - OS Name: Linux
    INFO server comment - OS Version: 2.6.32-358.18.1.el6.x86_64
    INFO server comment - OS Architecture: amd64
    INFO server comment - Java Name: OpenJDK 64-Bit Server VM
    INFO server comment - Java Vendor: Sun Microsystems Inc.
    INFO server comment - Java Version: 1.6.0_24
    INFO server comment - Java VM Version: 20.0-b12
    INFO server comment - Java Spec Version: 1.6
    INFO server comment - Java Home: /usr/lib/jvm/java-1.6.0-openjdk-
    INFO server comment - Java Max Heap Size: 1066MB
    INFO server comment - Java Architecture: 64
    INFO server comment - Java Locale[user.language]: en
    INFO server comment - Java Locale[]: US
    INFO server comment - Java Locale[file.encoding]: UTF-8
    INFO server comment - Java Timezone[user.timezone]: America/Shiprock
    INFO server comment - Java Args[0]: -Xmx1200M
    INFO server comment - Java Args[1]:
    INFO server comment - Java Args[2]:
    INFO server comment - Java Args[3]: -Dcom.wowza.wms.runmode=standalone
    INFO server comment - Java Args[4]: -Dcom.wowza.wms.native.base=linux
    INFO server comment - Java Args[5]: -Dcom.wowza.wms.AppHome=/usr/local/WowzaMediaServer
    INFO server comment - Java Args[6]: -Dcom.wowza.wms.ConfigURL=
    INFO server comment - Java Args[7]: -Dcom.wowza.wms.ConfigHome=/usr/local/WowzaMediaServer
    INFO server comment - Server runmode: standalone
    INFO server comment - Server native.platform: linux
    INFO server comment - Server threads[h/t]: 10/10
    INFO server comment - CMDInterface now listening: [any]:8083
    INFO vhost vhost-start _defaultVHost_ -
    INFO server comment - _defaultVHost_ threads[h/t]:120/80 home:/usr/local/WowzaMediaServer
    INFO vhost comment _defaultVHost_ Bind attempt ([any]:1935:4)
    INFO vhost comment _defaultVHost_ Bind successful ([any]:1935)
    INFO vhost comment _defaultVHost_ Bind attempt ([any]:8086:1)
    INFO vhost comment _defaultVHost_ Bind successful ([any]:8086)
    INFO server comment - Server.startShutdownHook: Start server shutdown hook
    INFO server comment - Wowza Media Server is started!
    INFO application app-start _definst_ live/_definst_
    INFO server comment - RTPMediaCaster.create[1428842218]
    INFO server comment - RTPMediaCaster.init[1428842218]
    INFO server comment - RTPMediaCaster.Reconnector[1428842218:live/]: start: 1
    INFO server comment - HTTPStreamManager.onHTTPRequest: Publish stream successfully started [live/_definst_]:
    INFO server comment - RTPSessionTracker.add[rtsp://ourcompanyip/HighResolutionVideo]: 1
    INFO server comment - RTPSessionDescriptionDataProviderBasicRTSPWorker.buildSDPData: sessionId:5B079B65 sessionTimeout:0
    INFO server comment - RTPSessionDescriptionDataProviderBasic.getStreamInfo[live/_definst_]: RTSP/RTP re-streaming. Success, received SDP data.
    INFO stream create - -
    INFO stream publish -
    INFO server comment - RTPMediaCaster.Reconnector[1428842218:live/]: done: 1
    INFO server comment - senderReport[RTP-Info]: seq:14953 time:1822010044 url:rtsp://
    INFO server comment - senderReport[RTP-Info]: seq:47431 time:4220438343 url:rtsp://
    INFO server comment - firstPacket: TCP:$0
    INFO cupertino connect 1473069889 -
    INFO stream create -
    WARN server comment - HTTPStreamerAdapterCupertinoStreamer.onPlaylist: Stream not found [live/]:
    WARN server comment - HTTPStreamerAdapterCupertinoStreamer.onCheckAvailability: Stream not found [live/]:
    INFO server comment - RTPMediaCaster.streamTimeout[1428842218:live/]: timeout:12000 diff:12009 reason:101

    INFO server comment - RTPMediaCaster.resetConnection[1428842218:live/]:
    INFO server comment - RTPMediaCaster.closeRTPSession[1428842218:live/]

    On my iOS devices, it tries to load the stream then shows a popup that states: The operation could not be completed.
    In my FlashHTTPPlayer it gives me a stream 2032 error.

    I can hit the cameras directly from VLC with the address I've entered in, so I know the camera is responding fine, in a timely manor, with no errors.
    I have uninstalled WowzaMediaServer (via Yum) and reinstalled via the rpm.bin available from your website. I get the same exact error after setting everything back up.

    We have a big media event tomorrow that we need this all working for. Your timely help as to possible causes would be greatly appreciated.

    Matt Reynolds
    Last edited by mreynolds; 09-18-2013 at 11:31 AM.

  2. #2
    Join Date
    Dec 2007



    It is most likely some interruption in the network, and the stream was not reset. You can manually reset in the StreamManager, and this MediaCaster monitor might help.


  3. #3
    Join Date
    Sep 2013

    Default Attenuation

    Quote Originally Posted by rrlanham View Post

    It is most likely some interruption in the network, and the stream was not reset. You can manually reset in the StreamManager, and this MediaCaster monitor might help.

    You are correct sir. The camera has a PoE converter and we were on an outlet that experienced load during the day. That load was enough to cause attenuation to the line such that the camera was no longer being found reliably by its setup software. We moved one end of the conversion system to another outlet closer to the other end of the system and it resumed working. We're planning on using a PoE switch which should resolve the problem all together.

    Many thanks!


  4. #4
    Join Date
    Dec 2007


    Thanks for the update, Matt


Similar Threads

  1. HTTPStreamerAdapterCupertinoStreamer.onPlaylist: Stream not found
    By DaveGH in forum Wowza Media Server 3 for Amazon EC2 Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 12-02-2013, 08:17 AM
  2. HLS Stream now found - HTTPStreamerAdapterCupertinoStreamer.onMediaFile
    By rocky17 in forum Live Streaming and Encoder Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 10-15-2013, 03:43 AM
  3. HTTPStreamerAdapterCupertinoStreamer.getAppInstanc e: Stream not found
    By uakami in forum Live Streaming and Encoder Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 07-12-2013, 07:47 AM
  4. HTTPStreamerAdapterCupertinoStreamer.GetAppInstanc e: Stream not found
    By ealbuquerque in forum Live Streaming and Encoder Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 06-18-2012, 11:19 AM
  5. HTTPStreamerAdapterCupertinoStreamer.getAppInstanc e: Stream not found
    By dmitriy.kirakosyan in forum Live Streaming and Encoder Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 04-13-2012, 04:38 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts