Results 1 to 4 of 4

Thread: Live stream encoder not found - problem

  1. #1
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    3

    Default Live stream encoder not found - problem

    Hello guys,

    I'm new to wowza and all things run well except the snapshot part.
    Every time I try to get a snapshot http://xxxxxxxxx:8086/transcoderthum...g&size=300x200

    .. the server console writes:
    Live stream encoder not found.

    I've turned it to "default" in the .xml template.
    My wowza runs on a vServer if it depends on that.

    Would be very happy if anyone could help me.





    Regards,
    telcy

  2. #2
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    299

    Default

    You need to be calling a stream in your snapshot URL that is active in the transcoder. it looks like you're trying to use stream "15". Typically, when calling a stream from the transcoder, you would have created a label for that stream in your transcoder template (i.e. "_360p" which would be "15_360p" in your URL). Have you successfully setup the Transcoder? For more information, see this tutorial on How to set up and run Wowza Transcoder AddOn for live streaming.

    If this doesn't help, please create a support ticket by sending an email to support@wowza.com. Include a copy of your [install-dir]/conf and /logs folders as a .zip file (or other archive) so we can take a closer look at your configuration and server activity. Also, please include a reference to this post.

    Thank you,

    -Tim

  3. #3
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    3

    Default

    Wow, thank you for the fast response.
    I think it's the transcoder which is not setup correctly.

    I will try to solve these problems.

    Thank you,
    telcy

  4. #4
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    3

    Default

    Quote Originally Posted by tim_d View Post
    You need to be calling a stream in your snapshot URL that is active in the transcoder. it looks like you're trying to use stream "15". Typically, when calling a stream from the transcoder, you would have created a label for that stream in your transcoder template (i.e. "_360p" which would be "15_360p" in your URL). Have you successfully setup the Transcoder? For more information, see this tutorial on How to set up and run Wowza Transcoder AddOn for live streaming.

    If this doesn't help, please create a support ticket by sending an email to support@wowza.com. Include a copy of your [install-dir]/conf and /logs folders as a .zip file (or other archive) so we can take a closer look at your configuration and server activity. Also, please include a reference to this post.

    Thank you,

    -Tim

    I'm not succesfull with setting up the transcoder. My request url: http://xxxxxxxx:8086/transcoderthumb...g&size=300x200
    I've opened a support ticket at the present mail with conf, log, transcoder as attachment.

    regards,
    telcy

Similar Threads

  1. Live Video Streaming Problem. Stream not found.
    By Andrey3k in forum Live Streaming and Encoder Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 08-31-2012, 10:12 AM
  2. Live stream (MPEG-TS based encoder) problem
    By Albagest in forum Live Streaming and Encoder Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 07-31-2012, 06:10 AM
  3. Live stream packetizer not found: cupertinostreamingpacketizer
    By catdude in forum Live Streaming and Encoder Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 05-09-2012, 01:22 PM
  4. Live Stream FFMPEG Encoding - Stream Not Found
    By wolfza in forum Live Streaming and Encoder Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 01-09-2012, 06:12 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •