Results 1 to 3 of 3

Thread: Application folder ([install-location]/applications/) is missing

  1. #1

    Default Application folder ([install-location]/applications/) is missing

    Since I restart Wowza Server 3.6.4 today I got a LOT of this in error log

    Application folder ([install-location]/applications/) is missing
    WARN    server  comment 2014-04-09      20:02:12        -       -       -       -       -       515.581 -       -       -       -       -       -       -       -       Application folder ([install-location]/applications/) is missing
    WARN    server  comment 2014-04-09      20:02:25        -       -       -       -       -       528.583 -       -       -       -       -       -       -       -       Application folder ([install-location]/applications/) is missing
    WARN    server  comment 2014-04-09      20:02:30        -       -       -       -       -       534.105 -       -       -       -       -       -       -       -       Application folder ([install-location]/applications/) is missing
    WARN    server  comment 2014-04-09      20:02:53        -       -       -       -       -       556.464 -       -       -       -       -       -       -       -       Application folder ([install-location]/applications/) is missing
    WARN    server  comment 2014-04-09      20:02:56        -       -       -       -       -       560.038 -       -       -       -       -       -       -       -       Application folder ([install-location]/applications/) is missing
    WARN    server  comment 2014-04-09      20:02:58        -       -       -       -       -       562.024 -       -       -       -       -       -       -       -       Application folder ([install-location]/applications/) is missing
    WARN    server  comment 2014-04-09      20:03:05        -       -       -       -       -       568.454 -       -       -       -       -       -       -       -       Application folder ([install-location]/applications/) is missing
    WARN    server  comment 2014-04-09      20:03:19        -       -       -       -       -       582.649 -       -       -       -       -       -       -       -       Application folder ([install-location]/applications/) is missing
    WARN    server  comment 2014-04-09      20:03:22        -       -       -       -       -       585.925 -       -       -       -       -       -       -       -       Application folder ([install-location]/applications/) is missing
    WARN    server  comment 2014-04-09      20:03:57        -       -       -       -       -       620.867 -       -       -       -       -       -       -       -       Application folder ([install-location]/applications/) is missing
    WARN    server  comment 2014-04-09      20:04:38        -       -       -       -       -       661.713 -       -       -       -       -       -       -       -       Application folder ([install-location]/applications/) is missing
    WARN    server  comment 2014-04-09      20:04:44        -       -       -       -       -       668.119 -       -       -       -       -       -       -       -       Application folder ([install-location]/applications/) is missing
    Funny thing is that [install-location]/applications/ exist ! ALL my Application streaming are working fine I don't know why is that error, can u help me?

  2. #2
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    1,037

    Default

    Hi
    This is usually caused by the encoder not sending the application name properly.
    Check that the application name is specified and is not mis-spelled or malformed.

    Daren

  3. #3

    Default

    you were right ! thks !

Similar Threads

  1. Connection failed:Application folder (install-location/applications/live) is missing
    By Lars_Borg in forum Wowza Media Server 3 for Amazon EC2 Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 10-17-2013, 03:12 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: 02-04-2012, 12:29 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •