Results 1 to 2 of 2

Thread: I need help!! Hls error

  1. #1
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    23

    Default I need help!! Hls error

    Hi i use WOWZA about 1 years. All was works fine. But now i see that often any one of my channels has a strob motions and triple sound... in log i see error like this :

    INFO server comment - LiveStreamPacketizerCupertino.endChunkTS[liveedge/_definst_/ZDOROVOE_TV_360p.stream]: Add chunk: id:8 mode:TS[H264,AAC] a/v/k:4/6/1 duration:0
    ERROR server comment - LiveStreamPacketizerCupertino.updatePlaylistStr: java.lang.NullPointerException
    java.lang.NullPointerException
    at com.wowza.wms.httpstreamer.cupertinostreaming.livestreampacketizer.LiveStreamPacketizerCupertino.e(L iveStreamPacketizerCupertino.java:2080)
    at com.wowza.wms.httpstreamer.cupertinostreaming.livestreampacketizer.LiveStreamPacketizerCupertino.end ChunkTS(LiveStreamPacketizerCupertino.java:1496)
    at com.wowza.wms.httpstreamer.cupertinostreaming.liverepeater.CupertinoStreamerLiveRepeaterReceiver.add VideoData(CupertinoStreamerLiveRepeaterReceiver.java:202)
    at com.wowza.wms.stream.live.MediaStreamLiveAbstract.addVideoData(MediaStreamLiveAbstract.java:74)
    at com.wowza.wms.netconnection.NetConnectionProcessData.processNextRequest(NetConnectionProcessData.jav a:493)
    at com.wowza.wms.netconnection.NetConnectionAdapter.service(NetConnectionAdapter.java:127)
    at com.wowza.wms.netconnection.NetConnectionSessionHandler.a(NetConnectionSessionHandler.java:202)
    at com.wowza.wms.netconnection.NetConnectionSessionHandler.a(NetConnectionSessionHandler.java:78)
    at com.wowza.wms.netconnection.NetConnectionSessionHandler.messageReceived(NetConnectionSessionHandler. java:165)
    at org.apache.mina.common.support.AbstractIoFilterChain$2.messageReceived(AbstractIoFilterChain.java:18 1)
    at org.apache.mina.common.support.AbstractIoFilterChain.callNextMessageReceived(AbstractIoFilterChain.j ava:511)
    at org.apache.mina.common.support.AbstractIoFilterChain.access$900(AbstractIoFilterChain.java:42)
    at org.apache.mina.common.support.AbstractIoFilterChain$EntryImpl$1.messageReceived(AbstractIoFilterCha in.java:786)
    at org.apache.mina.filter.codec.support.SimpleProtocolDecoderOutput.flush(SimpleProtocolDecoderOutput.j ava:60)
    at org.apache.mina.filter.codec.ProtocolCodecFilter.messageReceived(ProtocolCodecFilter.java:177)
    at org.apache.mina.common.support.AbstractIoFilterChain.callNextMessageReceived(AbstractIoFilterChain.j ava:511)
    at org.apache.mina.common.support.AbstractIoFilterChain.access$900(AbstractIoFilterChain.java:42)
    at org.apache.mina.common.support.AbstractIoFilterChain$EntryImpl$1.messageReceived(AbstractIoFilterCha in.java:786)
    at org.apache.mina.filter.executor.ExecutorFilter.processEvent(ExecutorFilter.java:247)
    at org.apache.mina.filter.executor.ExecutorFilter$ProcessEventsRunnable.run(ExecutorFilter.java:323)
    at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(ThreadPoolExecutor.java:1146)
    at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:615)
    at java.lang.Thread.run(Thread.java:679)

    After that the channel not work correctly But RTMP work fine..
    The channel in which have a problem not constant. It may be any...
    I Use WOWZA 3.6.3 with origin-edge configuration
    at first i think that may be Network error but by RTMP channel work fine... and if a reset the channel the problem is stay and clear only if i rename the stream, or restart the edge WOWZA...
    Thank for any helps!

  2. #2
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    1,920

    Default

    Hi,
    Please can you create a ticket be sending an email to support@wowza.com, include detailed description of the issue, a zipped copy of the [Wowza-Install]/conf/ and [Wowza-Install]/logs/ for both the origin and edge server and a link to this thread for reference. Ensure that the logs provided show Wowza starting and log when the issue occurs.

    Many thanks,
    Jason

Similar Threads

  1. Wowza HLS push to Akamai HLS config
    By ajsinclair in forum Live Streaming and Encoder Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 09-27-2015, 05:30 AM
  2. HLS .ts error
    By jamesghurley in forum Live Streaming and Encoders
    Replies: 5
    Last Post: 05-23-2014, 02:50 PM
  3. Apple HLS chunklist error!
    By darkera13 in forum Media Players and Devices Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 06-04-2013, 03:09 AM
  4. HLS + Transcoder plugin failing with 403 error
    By Vladimir Troyanovsky in forum General Forum
    Replies: 14
    Last Post: 05-11-2012, 12:55 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •