Results 1 to 4 of 4

Thread: Live Streaming with Stream Class

  1. #1
    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    8

    Default Live Streaming with Stream Class (API)

    Hello,

    Im work with Wowza 4.0.1 and 4.0.4 on linux and VLC 2.1.2 on windows
    It's not problem When I playback VODs with VLC,

    but I got a lot of vlc warning messages "ts warning: discontinuity received 0x? instead of 0x? (pid=???)"
    when I playback Live streams was implemented like as :
    http://www.wowza.com/forums/content....-Class-Example

    Besides sometimes stuttering with error message "main error: ES_OUT_SET_(GROUP_)PCR is called too late (jitter of ???? ms ignored)"
    and "main error: ES_OUT_RESET_PCR called".


    I was used WMS 3.6.x exactly same method and it never occured such stuttering problems. (tested again today)


    My implementation is :

    IVHost vhost = VHostSingleton.getInstance(VHost.VHOST_DEFAULT);
    Stream stream1 = Stream.createInstance(vhost, "live", "test_1");
    stream1.setRepeat(true);
    stream1.play("mp4:sample_shorten.mp4", 0, -1, true);



    You can play the video from 4.0.4
    -> http://54.92.85.54/live/test_1/playlist.m3u8

    from 3.6.4
    -> http://54.92.48.87/live/test_1/playlist.m3u8


    Please watch long time to see the problem


    Thanks


    --------------------------
    Last edited by cykarma; 07-16-2014 at 09:08 PM.

  2. #2
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    1,934

    Default

    Hi,
    It appears that the server with Wowza 3.6.4 installed, is not started.
    I can play the stream from the server running 4.0.4 but it is poor quality while the same stream using RTMP seems okay.

    To troubleshoot this issue please open a ticket by sending an email to support@wowza.com
    Include a detailed description of the issue, a link to this thread for reference and a zipped copy of the following directories for both servers (3.6.4 and 4.0.4):
    [Wowza-Install]/conf/
    [Wowza-Install]/logs/
    [Wowza-Install]/transcoder/

    It would also be useful if you could try testing sample.mp4 as the test content to see if this has the same issues and provide a copy of sample_shorten.mp4 for us to download.

    Regards,
    Jason

  3. #3
    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    8

    Default

    Hi, Jason

    Sorry, I've started 3.6.4 instance now.

    and unfortunately, same issues are occured for sample.mp4(big bug bunny).


    VLC is stopped with a lot of errors while I am away from office 10 hours. (stream from 4.0.1)


    I have sent configurations and the content that I tested.

    Thanks.

  4. #4
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    723

    Default

    Hi,

    The issue you have reported with the Support team is handled in ticket #97673.

    Zoran

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •