Results 1 to 7 of 7

Thread: the overlay disappeared and cannot be added anymore, how to fix this?

  1. #1

    Default the overlay disappeared and cannot be added anymore, how to fix this?

    Hi,
    About two weeks ago I want to change the overlay on our live streaming application. So I went to the transcoder add on part in our live streaming application.
    I changed the image then save it. Then the overlay list gone!
    I have tried to re-enter the overlay image, but still the list not shown up.
    Today I just upgrade wowza to 4.0.6 version but still the problem exists.
    Is anybody kind enough to help me fix this problem?
    Thank you.

  2. #2
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    1,037

    Default

    Hi,
    Can you be more specific about what you changed with regard to the image?
    Did you change to an entirely different image type and size, or change the placement perhaps?

    Daren

  3. #3

    Default

    Hi Daren,
    Thank you for the respond.
    I changed the filename. The new file has the same size with the previous. The same file format (.png).
    In my live streaming I add 2 overlays, on the top left is monthly theme and on the top
    right is organization's logo.
    Each month the overlay on the left is changed. Everything is fine until the last update.

  4. #4
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    1,037

    Default

    Hi,
    I suggest moving this to a support ticket so we can troubleshoot with more details.
    Please send an email to support@wowza.com referencing this post's url
    and attach zipped [install-dir]/conf, [install-dir]/logs, [install-dir]/transcoder and [install-dir]/manager folders,
    plus include examples of your overlay images. Include a shared link to files if to big to email.

    Daren

  5. #5

    Default

    OK. Done.
    Thank you.

  6. #6
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    1,933

    Default

    Hi,
    This is now being handled in a ticket (100463)

    Regards,
    Jason

  7. #7

    Default

    Thank you Jason.

Similar Threads

  1. Name group was not added, it is empty
    By paulleonard1973 in forum AddOn: Transcoder
    Replies: 5
    Last Post: 08-12-2013, 07:21 AM
  2. play2() method + plugin added
    By vladimirc in forum General Forum
    Replies: 2
    Last Post: 01-10-2013, 12:10 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •