Results 1 to 3 of 3

Thread: Restarting using DVR

  1. #1
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    6

    Default Restarting using DVR

    Hi,
    Using DVR, sometimes we found that if we restart the applications or wowza service the coder don't generates the streams that we are sending again.
    The connection between FMLE and Wowza is ok, and all seems that works fine but it doesn't.
    When it happens we can only solve the problem by deleting the /dvr/application folder and then restart again the service.

    We are using FMLE v.3.2 and Wowza v.4.0.5
    Live Single Server or Origin aplications with Apple HLS and RTMP playback types.

    Any idea about what is happening?
    Thanks

    Toni

  2. #2
    Join Date
    May 2013
    Posts
    680

    Default

    Hello Toni

    It'd probably be best if you can restart and replicate this issue and then zip up and send your conf/ and logs/ directories to support@wowza.com for further review.

    Thanks,
    Matt

  3. #3
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    6

    Default

    Hi Matt,
    Since we opened the post, we are not able to reproduce the problem, so we close this discussion line.

    Thanks.
    Toni


    Quote Originally Posted by matt_y View Post
    Hello Toni

    It'd probably be best if you can restart and replicate this issue and then zip up and send your conf/ and logs/ directories to support@wowza.com for further review.

    Thanks,
    Matt

Similar Threads

  1. Woza keeps restarting
    By mcperson2k in forum General Forum
    Replies: 9
    Last Post: 04-02-2012, 06:21 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •