Results 1 to 4 of 4

Thread: 403 error connecting to Wowza Streaming Cloud with libstreaming in Android?

  1. #1
    Join Date
    Nov 2015
    Posts
    1

    Default 403 error connecting to Wowza Streaming Cloud with libstreaming in Android?

    Hello team,

    I signed up for a trial Wowza Streaming Cloud account, and created a Live Stream with my own defined username and password for authentication. I also chose Other RTSP as the Camera/Encoder.

    I am using the libstreaming library to try and stream the images from my phone to the Wowza Cloud account https://github.com/fyhertz/libstreaming, but every time I try, I receive the following error messages:

    11-24 16:10:20.981 29231-31346/io.halow.halow I/RtspClient﹕ ANNOUNCE rtsp://9432a7.entrypoint.cloud.wowza.com:1935/app-0f07 RTSP/1.0
    11-24 16:10:21.131 29231-31346/io.halow.halow D/RtspClient﹕ Response from server: 403
    11-24 16:10:21.131 29231-31346/io.halow.halow V/RtspClient﹕ RTSP server name: Wowza Streaming Engine 4.3.0.01 build16196
    11-24 16:10:21.131 29231-31346/io.halow.halow I/RtspClient﹕ TEARDOWN rtsp://9432a7.entrypoint.cloud.wowza.com:1935/app-0f07 RTSP/1.0

    Would appreciate any lights that you could shed into the situation.

    Cheers,
    Joseph

  2. #2
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    137

    Default

    Hello,

    I see that you have also submitted a help request in ticket #149372 as well. When we have answered the issue, we will post the result in this thread for others to reference.

    Regards,

    Mac

  3. #3
    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    1

    Default Same problem

    Quote Originally Posted by mcray_h View Post
    Hello,

    I see that you have also submitted a help request in ticket #149372 as well. When we have answered the issue, we will post the result in this thread for others to reference.

    Regards,

    Mac
    Hi,
    I too have the same problem, is this problem fixed.

  4. #4
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    137

    Default

    Hello,

    In the previous ticket #149372, the issue was that the stream name was not included in the rtsp url. Once added, the custom app connected successfully. If you are using the libstreaming library, try this as well. If you are not using the libstreaming library, please login to your account in the Wowza Account Portal and submit a support request and we will review your issue.

    Regards,

    Mac

Similar Threads

  1. Wowza sending 403 responses
    By slangley in forum General Forum
    Replies: 3
    Last Post: 12-13-2014, 03:26 PM
  2. Engine Manager Forbidden (403) error
    By kalmatv in forum General Forum
    Replies: 4
    Last Post: 03-06-2014, 09:20 AM
  3. DVR request getting "403 forbidden"
    By tavius in forum AddOn: Wowza nDVR
    Replies: 2
    Last Post: 06-14-2013, 08:28 AM
  4. HLS + Transcoder plugin failing with 403 error
    By Vladimir Troyanovsky in forum General Forum
    Replies: 14
    Last Post: 05-11-2012, 12:55 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •