Wowza Community

Chapter Marker, JW Player 6 Cloud and Streaming Engine not working

Hi all,

I pay for the Premium JW Player to support Cupertino streaming. I’ve got a long video that I wanted to add chapter markers to. I’ve got the chapter markers to appears but the time codes in the VTT aren’t matching up correctly in the video stream.

My VTT file (UTF-8) looks like the below. It’s saved as chapters.vtt and is in the same directory as the HTM file that hosts the player embed code.

WEBVTT
Chapter 1
00:00:00.000 --> 00:31:27.190
Opening & Overview
Chapter 2
00:31:27.190 --> 00:40:07.230
Memory & Aging Project Satellite
Chapter 3
00:40:07.230 --> 00:56:07.190
DUO Program
Chapter 4
00:56:07.190 --> 01:05:57.160
Sleep and Alzheimer Disease
Chapter 5
01:05:57.160 --> 01:15:25.160
Advances in Imaging
Chapter 6
01:15:25.160 --> 01:36:01.160
Clinical Trials
Chapter 7
01:36:01.160 --> 01:42:47.230
Disclosure Study
Chapter 8
01:42:47.230 --> 02:15:47.040
Q&A Session

The video is located here: http://knightadrc.wustl.edu/Education/Videos/2014ParticipantsMeeting.htm

Any suggestions?

Problem resolved. I had a typo in my VTT jacking my numbers up. I blame lack of sleep :slight_smile:

Thanks for the update.

-Tim

Please refer to ticket #99641 for further review of this issue.

Hi sir

i have the problem with chapter i sill not solve it correctly , however i check your plublication on IE and Chrome is look good but it do not work on android or IOS, i just want to let your know may be you already know

Regards

Hi Tim i have problem with Webvtt (chapters marker) i save r400.vtt file and video r400.mp4 on content wowza folder and the stream name look like

http://hmai.dyndns.org:1940/vod/r400.vtt and a stream file as

rtmp://hmai.dyndns.org:1940/vod/mp4:r400.mp4

below is the link

http://hmai.dyndns.org/r400

but the chapter dont marked on control

please let me know what is missing

thx