Results 1 to 10 of 10

Thread: Mpeg Dash problem

  1. #1

    Default Mpeg Dash problem

    Hi,

    I got this error when i try to validate mpeg dash stream. Stream link is http://185.28.3.4/live/startv/manifest.mpd. I produce it with flash media live encoder. I appreciate your help

    Validator page : http://www-itec.uni-klu.ac.at/dash/?page_id=605#

    Start Schematron validation
    ===========================

    <svrl:failed-assert test="if (not(@id) and ancestor::dash:MPD/@type = ‘dynamic’) then false() else true()"
    location="/*[local-name()='MPD' and namespace-uri()='urn:mpeg:dash:schema:mpd:2011']/*[local-name()='Period' and namespace-uri()='urn:mpeg:dash:schema:mpd:2011']">
    <svrl:text>If the MPD is dynamic the Period element shall have an id.</svrl:text>
    </svrl:failed-assert>
    Schematron validation not successful – DASH is not valid!

  2. #2
    Join Date
    May 2013
    Posts
    680

    Default

    Can you share your "live" application configuration? I assume you aren't able to playback via dash player?

  3. #3

    Default

    No it doesn't play. I'm using default live application configuration, i didn't change anything. Vod files (sample.mp4 in contents) pass the test.
    Last edited by herkules; 06-13-2014 at 11:34 AM.

  4. #4
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    1,037

    Default

    Hi,
    We've seen success with the combination you have, and normally works pretty well.

    Try time syncing server and your client to the same time source. It looks like the server clock is off by about 3 minutes.

    See if that helps.

    Daren

  5. #5
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    1,037

    Default

    Hi,
    Additionally the validation error you were seeing was fixed in a recent update.

    The latest update is available here.

    Daren

  6. #6

    Default Solved

    Hi,

    I updated wowza now it passes the test it plays wery well. Thanks Daren

    Serkan

  7. #7
    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    2

    Default

    Hi , I still have the same problem too , but I already upgrade to newest version 4.3.0.01 build16210
    This is my dash url http://54.179.140.239:1935/live/livestream/manifest.mpd

    Validator page : http://www-itec.uni-klu.ac.at/dash/?page_id=605

    Start Schematron validation
    ===========================

    <svrl:failed-assert test="if (@type=’dynamic’ and not(@id)) then false() else true()"
    location="/*[local-name()='MPD' and namespace-uri()='urn:mpeg:dash:schema:mpd:2011']">
    <svrl:text>If the MPD type is dynamic, the id shall be present </svrl:text>
    </svrl:failed-assert>
    Schematron validation not successful – DASH is not valid!

  8. #8
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    1,037

    Default

    Hi,
    The stream is no longer active so it's difficult to verify and troubleshoot the issue.
    The sample.mp4 using the vod application from your URL plays successfully in MPEG-DASH players
    and passes the dash validation.

    Daren

  9. #9
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    14

    Default

    Hello people, I need help for the same thing, following my link now live,

    http://revelmedia.trafficmanager.net...l/manifest.mpd

    In vod validation is ok, but the live has abug on skematron. Because of this, something happens in the video buffer that it not be renewed, and there the transmission stops after the buffer is depleted and not renew, I'm using 4.4.1 wowza an azure cloud. please help me. the link had been live in the coming hours

  10. #10
    Join Date
    Jan 2016
    Posts
    83

    Default

    I do see that you have submitted a support request and it looks like you are testing the latest patch. Do reply here or to the support ticket letting us know how that solution is working. Thanks. Do let us know if you have further questions.

    Support Ticket Reference # 161250

    Andy

Similar Threads

  1. Mpeg dash
    By lee2510 in forum Live Streaming and Encoders
    Replies: 1
    Last Post: 02-20-2014, 09:54 PM
  2. Doubts regarding MPEG-DASH
    By stream4life in forum General Forum
    Replies: 2
    Last Post: 01-31-2014, 06:47 AM
  3. MPEG-DASH Beta bug...
    By fshanahan in forum Media Players and Devices Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 11-07-2013, 06:30 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •