Results 1 to 4 of 4

Thread: RTMP-stream periodically fails with publish/unpublish events pair in logs

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1
    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    2

    Default RTMP-stream periodically fails with publish/unpublish events pair in logs

    Hi guys.

    I have next problem: my own flash streamer capture stream from USB camera using Camera API and starts publishing to Wowza application. Its all ok, clients can connect to this stream and watch with own flash player, no errors or other issues, in Wowza error logs is also nothing interesting about given stream. But, in some situations, my stream stops for a seconds, and after recover again, clients are reconnected after. In Wowza access logs I found this:

    2015-07-23 07:34:31 UTC unpublish stream INFO 200 %streamName%- _defaultVHost_ origin _definst_ 983.154 [any] 1935 rtmp://%wowzaUrl%/origin/ 109.99.165.246 rtmp %URL here% WIN 18,0,0,194 845927967 89513353 6275 1 0 89409092

    2015-07-23 07:34:32 UTC publish stream INFO 200 %streamName%- _defaultVHost_ origin _definst_ 984.814 [any] 1935 rtmp://%wowzaUrl%/origin/ 109.99.165.246 rtmp %URL here% WIN 18,0,0,194 845927967 89513417 6447 1 0 89409092 0
    This is not an Internet connections issues (or VPN), not a camera issue (we tried 4 different), not a timeout in Wowza or proxy (test without proxy), balancer (publish is direct to single Wowza server).

    So, what that can mean and what's going on here?

    Thanks,
    Mary

  2. #2

    Default

    Hi Mary.

    I would suggest starting Wowza in stand-alone [install-dir]/bin/startup.bat|startup.sh] mode to monitor the server activity.

    This may paint a clearer picture of what is happening when the stream is unpublished.

    Best,

    Salvadore

  3. #3
    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    2

    Default

    Hi salvadore.

    I'm already tried this, the problem still reproduced, and nothing interesting in logs.

  4. #4

    Default

    Mary, I was just coming back to this post to tell you that you would be looking for messages in the console rather then the logs, when I saw that you responded already.

    Sorry I forgot to mention this in my first reply.

    If nothing of any significance shows up in the console, you may decide to open a ticket with support by emailing support@wowza.com. Please include a zipped copy of your /conf and /logs folders, as well as a link to this thread for reference.

    Regards,

    Salvadore

Similar Threads

  1. Quality Dropping Periodically
    By ethanthekiwi in forum Wowza Transcoder
    Replies: 11
    Last Post: 11-10-2014, 12:32 PM
  2. Replies: 3
    Last Post: 08-20-2014, 01:39 PM
  3. Publish and Unpublish a Live Stream
    By Ardilom in forum Live Streaming and Encoder Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 05-27-2012, 04:05 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •